Gospelgruppe - f.eks. Aalborg eller Århus Gospel Kvartet (foto)

Gospelgrupperne er fleksible og velegnede til koncert

Gospelgruppe

Txt © Gospelmusik.dk

Booking af gospelgruppe

I forbindelse med gospelkoncerter f.eks. i kirker kan der ofte være stor forskel på den stil, som et kirkekoncert-publikum på den ene side forventer og elsker ved en gospelkoncert, og på den anden side det repertoire som mange gospelkor har.

De fleste gospelkor synger primært for sjov uden særligt fokus på at imødekomme et koncertpublikum. Dertil kommer et behov for løbende at udskifte og forny repertoiret. En kirkekoncertgænger derimod stifter sjældent bekendtskab med gospel og vil af den grund ofte have en forventning og et ønske om, at en gospelkoncert indeholder kendte gospelsange som f.eks. Oh Happy Day, Amazing Grace, Amen osv.

Denne forventning og efterspørgsel kan vores gospelgrupper imødekomme. Samtidig er de som professionelle sangere og musikere i stand til at levere en højere musikalsk oplevelse end de fleste gospelkor, og deres sceneerfaring gør dem gode til at engagere publikum/menigheden i koncerten. Dertil kommer, at pladsen i mange danske kirker er trang, så en gruppe lettere passer ind end et stort gospelkor.

En gospel-gruppe er også meget velegnet til reception eller bryllup. Flere af vores gospel-grupper tilbyder desuden workshops eller en kombination af koncert og workshop.

Kontakt med det samme på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk. Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 9 – 16 til at hjælpe med dit gospel event.

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax