Aalborg Gospel Kvartet - Gospelmusik

Aalborg Gospel Kvartet

Aalborg gospel kvartet - Gospelmusik - Gospel koncerter

Gospelgruppe

Txt © Gospelmusik.dk

Booking af gospelgruppe – vokalgruppe

I forbindelse med gospelkoncerter, julekoncerter, påskekoncerter eller lignende er det oplagt at invitere en gospelgruppe – kvartet. Ofte er kirken elle lokalet ikke stort nok til et helt gospelkor, og her er det oplagt med en mindre gruppe, som kan give en nærværende men samtidig storslået oplevelse for lytterne. 

 

Musik til din fest, bryllup, eller som en del af en konference 

Anledningen kan også være til en konference, et jubilæum eller en fødselsdag, hvor underholdningen lige mangler det sidste punktum. En mindre gruppe kan imødekomme jeres sangønsker og levere den perfekte musik til festen. Lige fra den kendte klassikere som Oh Happy Day, You Raise me Up, Amazing Grace og samtidig engagere publikum i fællessang, hvis det er ønsket. 

Vores grupper på gospelmusik.dk er altid professionelle sangere og musikere, som er i stand til at levere en høj musikalsk oplevelse,  og deres sceneerfaring gør dem gode til at engagere publikum/menigheden i koncerten. Dertil kommer, at pladsen i mange danske kirker er trang, så en gruppe lettere passer ind end et stort gospelkor.

En gospel-gruppe er også meget velegnet til reception eller som overraskelsen til et bryllup. Flere af vores gospel-grupper tilbyder desuden workshops eller en kombination af koncert og workshop. Se for eksempel Aalborg Gospel Kvartet

Julen, påsken eller en anden højtid  

En koncert er oplagt i forbindelse med en højtid i kirken eller som en medvirken til gudstjeneste. Mulighederne er mange, og vi kan hjælpe dig med den rette løsning, som passer til jeres behov. 

Kontakt med det samme på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk. Vi sidder klar til at hjælpe med dit gospel event.

 

 

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax