Gospelkoret Inspired - Booking igennem Gospelmusik

Gospelkoret Inspired - booking eller forespørgsel

Energisk gospelkor fra Næstved

Gospelkoret Inspired

Txt © Gospelmusik.dk

Gospelkoret Inspired

Gospelkoret Inspired er et energisk gospelkor for øvede sangere med tilhørssted i Næstved. Koret bestående af 16-20 musikalske og sangglade mennesker, der underholder med iørefaldende gospelmusik fremført i en lækker blanding af funky gospel fremme på beatet til de stille harmoniske slagere, der går lige ind i sjælen.

Gospelkoret har eksisteret siden august 2008, og repertoiret spænder vidt lige fra de traditionelle gospelnumre til mere moderne arrangementer, der bl.a. er inspireret fra de amerikanske kirker f.eks. To Open My Heart (Oslo Gospel Choir), Halleluja Is The Highest Praise og Gloria.

Gospelkoret Inspired har allerede afholdt koncerter og deltaget i flere arrangementer på trods af sin ”unge alder”. Repertoiret er sat sammen således, at koret udover at holde koncerter kan optræde ved firmafester, julefrokoster, bryllupper, gudstjenester m.m.

Koret ledes af Mette Mogensen der med sin entusiasme og indlevelse, sammen med koret spreder en glæde og varme, man kan leve længe på.

Gospelkoret Inspired kan give små intime koncerter udelukkende med pianist, eller kan bruges ved større arrangementer med band, bestående af pianist, bassist og trommer. Man kan glæde sig til en glad og medrivende koncert.

Kontakt tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk for info og booking af Gospelkoret Inspired.

Gospelkor »

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax