Gospelinstruktør - Book forskellige instruktører igennem Gospelmusik.dk

Gospelinstruktør - f.eks. Heidi Bisgaard (foto)

Lad os hjælpe med den bedste instruktør til dit event

Gospel-instruktør

Txt © Gospelmusik.dk

Booking af gospelinstruktør/ gospelkorleder/ gospeldirigent

 

Der er mange anledninger til at engagere en gospelinstruktør. At synge er nemlig populært som aldrig før!

Vores dygtige og engagerede instruktører guider jer gennem en session med stor tryghed og overskud. Det handler om glæde og om at alle skal kunne være med.

En gospelinstruktør er oplagt at invitere på en teambuilding-dag, hvor personalegruppen på kort tid kan forvandles til et gospelkor.

Det kan være til en polterabend, hvor hele gruppen kan lave det som en fælles aktivitet.

Det kan være et indslag til sommerfesten, julefrokosten, fællessangsaftenen eller til fødselsdagen.

Det kan være indslaget og musikken til brylluppet, receptionen eller festmiddagen.

Det kan være en workshop i en kirke, hvor alle kan være med til at synge en dag med afsluttende koncert.

Det kan være til en gruppe konfirmander som på et par timer skal synge og lære om, hvad gospelmusikken kan. Mulighederne er mange og vi er altid klar til at hjælpe dig med at få opfyldt netop dit ønske.

 

Instruktøren kommer til jer! Bare i har lysten til at synge og grine sammen.

At synge sammen kan på kort tid skabe energi, glæde og fællesskab og det bedste er, at det ikke kræver andet end lysten og lokationen hos jer. Vi medbringer alt nødvendigt udstyr og guider jer trygt gennem sangene på et niveau så alle har mulighed for at deltage! Læs mere om de forskellige events ved et trykke på links nedenfor:

  1. Workshop
  2. Teambuilding
  3. Konfirmander
  4. Julefrokost
  5. Kordoktor
  6. Polterabend
  7. Fyraften Gospel
  8. Event, fest m.m.

På Gospelmusik.dk præsenteres nogle af landets dygtigste og mest anerkendte gospelinstruktører – for eks Heidi Bisgaard Jondahl

Kig dig omkring eller kontakt os for spørgsmål og booking af gospel. Vi formidler også kontakt til instruktører, korledere og instruktører, som ikke er præsenteret her på siden.

Ring 26390926 eller send en mail »info@gospelmusik.dk

– – –
Vi var meget glade for instruktøren fra Gospelmusik.dk. Hun sang guddommeligt og formåede at komme helt ud over kanten af scenen og få aktiveret hele salen. Alle rokkede, klappede og sang. Det var en stor fornøjelse at opleve, og alle deltagerne (fortrinsvis udlændinge) var meget begejstrede.
Lissi Mørch Christiansen – Center For Ledelse

Formålet med gospelindslaget var at lave en anderledes dag for de interne medarbejdere fra kl. 15-17, hvor de eksterne medarbejdere – sælgerne – skulle snakke salg, kampagner m.m. For os i personaleafdelingen var det vigtigt, at det var noget specielt – en god oplevelse, som folk ville tale om bagefter, og som ville være værd at køre til Sjælland for i bus (vi kørte kl. 4.30 fra Berner i Nørresundby).

Set i lyset af hvor meget der blev sunget i bussen på vej hjem til Nørresundby, vil jeg mene, at dagen til fulde levede op til vores forventninger. Instruktøren var egentlig først kun booket til en 1 1/4 time, men da vi først kom i gang, var de ikke meget for at slippe hende. Derfor endte det med, at hun brugte 2 timer sammen med os, og Berners “Gospelkor” sluttede af med en koncert for sælgerne, da de vendte tilbage fra deres grupper.

Instruktøren startede med at fortælle om gospel generelt, hvorefter vi lavede opvarmningsøvelser for hele kroppen. Hele tiden krydrede hun det med en god gang humor, som selv vi “tørre” nordjyder ikke kunne stå for. Der blev grinet igennem, og alle hyggede sig. Efter opvarmningen sang vi forskellige sange og herunder også den sang, som vi senere sang for sælgerne for at afslutte dagen.

Der er ingen tvivl om, at ínstruktørens program/show passede lige til os, så det var godt ramt. Hun optrådte meget professionelt og imponerede alle med sin humor og stemme. Der er ingen tvivl om, at jeg vil kontakte Gospelmusik.dk igen, hvis vi skulle få et lignende arrangement.

Med hensyn til selve bookingen og de praktiske detaljer, har det også været en god oplevelse. På intet tidspunkt har jeg været i tvivl om noget, og Gospelmusik.dk har været hurtige til at svare på mine mails og vores forespørgsel.
Bibbi Jensen – HR Berner A/S

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax