Skolekoncert og workshop med gospel

Skolekoncert og workshop med gospel

En "gospeldag" kan munde ud i en koncertoptræden for hele skolen eller forældre og pårørende

Skolekoncert og workshop med gospel

Txt © Gospelmusik.dk

Aktiv oplevelse for både sjæl og krop

Ved en skolekoncert med gospel kan eleverne få lejlighed til at stifte bekendtskab med forskellige genrer inden for gospel som negro spirituals, traditionel og contemporary gospel eventuelt krydret med fortællinger om gospelmusikkens historie og udvikling til i dag.

Elever skal være med til at synge! 

Samtidig er det helt naturligt at inddrage eleverne, så de selv får lejlighed til at synge med. Mange af de gamle kendte gospelnumre er enkle tekster og lette melodier. De er hurtig lært og kombineres med klap og bevægelse. Derved bliver en skolekoncert med gospel en aktiv oplevelse for krop og sind.

Hvis I har længere tid til rådighed, kan en hel gospeldag være en god idé. Her kan en gospelworkshop munde ud i en koncert-optræden for hele skolen eller forældre og pårørende sidst på dagen eventuelt sammen med en kendt solist. Lignende arrangementer kan også laves på efterskoler og højskoler.

Gospel som temadag

En temadag om gospel er relevant i fag som religion, engelsk, historie og musik m.fl., og man kan eventuelt lave dagen som en tværfagligt emne og bestille et gospelforedrag med en gæstelærer. Dagen kan også munde ud i en gæsteoptræden med en mindre gospelgruppe – som for eksempel Aalborg Gospel Kvartet, der kan lave en koncert for hele skolen samt inddrage eleverne i fællessang.

Der er mange muligheder og ting at tage stilling til i forbindelse med planlægningen af et skolearrangement med gospel. På Gospelmusik.dk hjælper vi jer gerne med alle disse overvejelser. Vi har mange års erfaring med gospel og kan sikre jer et vellykket arrangement, der passer med jeres ønsker og skole, efterskole eller højskole.

Få hjælp og inspiration til gospeldag på jeres skole »

Læs også om:

Det var simpelthen fantastisk! Intet mindre!
De gav os en oplevelse, som såvel elever og lærere sent vil glemme.
Vores inspektør endte med at sidde med tårerne trillende ned ad kinderne, fordi han blev så rørt over at se skolen blomstre på den måde.
Så vi var i den grad tilfredse og har allerede besluttet at successen skal gentages før eller siden 🙂

Helle Vestergaard Estdahl – Vissenbjerg Skole

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax