Gospelkor - En gruppe sangere fra et gospelkor i Danmark til en koncert.

Gospelkor

Gospelkor

Txt © Gospelmusik.dk

Booking af gospelkor

Der findes flere hundrede gospelkor og gospelensembler i Danmark af varierende størrelse og kvalitet, og Gospelmusik.dk præsenterer en håndfuld af de bedste.

Det er mere end nogensinde yderst populært at synge i gospelkor, og danskerne har i de seneste år for alvorligt taget fællessang og energien i det at synge sammen til sig. At synge sammen kan nemlig så meget. Det giver glæde, styrker fællesskabet og ofte er ordene efter en gospelkoncert, at man ikke kan undgå at “blive helt høj af den glade stemning”.

Et gospelkor eller en mindre gospelgruppe/kvartet kan bookes til mange anledninger. Ud over kirkekoncerter og gudstjenester, bliver gospelkor ofte brugt i forbindelse med jubilæer, konferencer, fødselsdage eller andre events. Vi kan hjælpe dig netop med at tilpasse til din anledning.

Hvis I ønsker en kirkekoncert eller gudstjeneste med gospel, kan det være en god idé at bruge en af vores mindre grupper. De er mere fleksible i forhold til repertoire og er som professionelle sangere og korledere gode til at engagere publikum/menigheden. Et godt eksempel herpå er Aalborg Gospel Kvartet,  Århus Gospel Kvartet eller Copenhagen Gospel Quartet »

Et gospelgruppe er især oplagt til en højtid i kirken som påske, jul eller allehelgen. Både antal og hvor stor selve koncertstedet eller kirkerummet er, kan være afgørende i forhold til hvilket grupper eller kor der er brug for, og her er vi altid klar til at guide jer på vej.

Udviklingen går stærkt, nye gospelkor ser dagens lys, og andre lukker ned. Vi formidler derfor også kontakt til gospelkor og solister, som endnu ikke er kommet på siden. Kig dig omkring eller kontakt os for spørgsmål og booking af gospelkor.

Vi sidder klar til at hjælpe alle hverdage fra kl. 9 – 16 på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax