Gospel i Århus området - Book Gospelkor & Gospelgrupper hos gospelmusik.dk

Gospel i Århus - book f.eks. Århus Gospel Kvartet (foto)

Vi booker de bedste gospelkor og solister fra Århus

Gospel i Århus

Txt © Gospelmusik.dk

Århus Gospel | Gospel i Århus

Workshop eller koncert med gospel i Århus. Hvad enten det drejer sig om gospelkor, gospelsolist eller gospelinstruktør, så kan vi hjælpe. Gospelmusik.dk tilbyder de bedste resurser inden for gospel i Århus og hjælper med uvildig rådgivning om gospel events.

Vi holder løbende et vågent øje med udviklingen af gospelkor i Århus og har et godt overblik over mulighederne og priserne.

Kontakt os uforpligtende for info og booking af gospel i Århus på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk

Firmaevent i Århus

Brug gospel som et friskt pust i kursusdagen eller som optakt til firmafest

Mangler I et sammenrystende og anderledes indslag som afbræk i kursusdagen eller som start på firmafest i Århus? Gospel er et fantastisk redskab til at skabe energi og glæde i jeres medarbejdergruppe. På kort tid forvandles I til et swingende gospelkor, hvor samarbejdet stimuleres og glæden blomstrer. Vi skaffer den bedste instruktør og det perfekte lokale f.eks. en smuk og stemningsfuld kirke til jeres firmas event med gospel i Århus.
Læs mere om vores tilbud med gospel til firmaer »

Polterabend

Gospel i forbindelse med polterabend i Århus

Bliv undervist i gospel af en professionel og konservatorieuddannet sanger. Sjov aktivitet i forbindelse med polterabend i Århus. Vi hjælper gerne med lokalitet. Som afslutningen på workshoppen kan resultatet eventuelt optages og siden afspilles under bryllupsfesten. Læs mere om vores tilbud med gospel til polterabend »

Gospel ved festen

Gospel kan bruges som et overraskende og stemningsfuldt indslag ved jeres fest i Århus

Alt efter budget, musikønsker og lokation tilbyder vi dygtige gospelsolister, gospelkor og instruktører, som med minikoncert, workshop eller en kombination kan gøre jeres fest i Århus helt unik og minderig. Brug f.eks. gospel til jeres bryllup i kirken eller under receptionen »

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax