Gospel D'Light - Book igennem Gospelmusik.dk

Gospel D'Light - booking eller forespørgsel

Der er alle de andre gospelkor, og så er der Gospel D'Light

Gospel D’Light

Txt © Gospelmusik.dk

Gennemført og underholdende

Gospel D’Light blev samlet i 2006 af Ole Jørgensen. Koret er blevet godt modtaget og har afholdt en lang række koncerter med meget flotte anmeldelser.

Gospel D’Light har bl.a. afholdt gospelkoncert til fordel for Unicef, Hjerteforeningen og er blevet brugt ved Juleshowet på Holstebro Musikteater som backing for Trine Jepsen og Ole Jørgensen.

I julen 2007 turnérede Gospel D’Light med Lene Siel, Ole Jørgensen og Jesper Lundgaard i landets musikhuse.

Gospel D’Light ledes af den prisbelønnede sanger og dirigent Ole Jørgensen. Med sin entusiasme og indlevelse spreder han sammen med koret en glæde og varme, man kan leve længe på.

Repertoiret spænder fra klassiske, smukke salmer og gospelsange til nye numre i spændende arrangementer – mange skrevet specielt til koret. Musikken bevæger sig også ind i stilarter som musical og det mere ”funky”, alt sammen naturligvis med gospelmusikkens glæde og energi.

Gospel D’Light har med sine 30 medlemmer en størrelse, som passer ind i de fleste sammenhænge om det er kirkekoncerter, musikhuse, firma-arrangementer m.m.

Gospel D’Light kan give små intime koncerter udelukkende med pianist eller kan bruges ved større arrangementer med band bestående af klaver, bas og trommer. Man kan glæde sig til en glad og medrivende koncert.

Booking af Gospel D’Light på tlf. 26390926 eller info@guco.dk

Gospelkor booking »

– – –
Sjældent har jeg som koncertarrangør oplevet en så storslået oplevelse, at jeg for en stund glemte alt om tid og sted.
Charlotte Møller Nielsen, Sunds Kirke

Vi har aldrig fået så mange positive tilkendegivelser på en koncert, som den Gospel D´Light gav. Så er det rigtigt dejligt at være koncertarrangør.
Henning Pedersen, Hjerteforeningen i Herning

Glæden ved sangen fra scenen smittede alle i salen. Vi kan varmt anbefale Ole Jørgensen med kor og band, hvis I ønsker en glad aften med topunderholdning. I bliver 110% sikkert i godt humør.
Allan Jørgensen, Skjern Bank

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax