Gospel til julefrokosten skaber god stemning og positiv energi

Brug gospel som indslag i julefrokosten

Over 1000 SOSU-assistenter, hjemmehjælpere, sygeplejersker og kontor-fuldmægtige lod sig rive med i gospelsang ved deres julefrokost

Julefrokost med gospel

Txt © Gospelmusik.dk

Syng gospel ved julefrokosten

Saml gæsterne om et anderledes og underholdende indslag med gospel, der ikke bare får jer i godt humør, men også skaber julestemning. Mangler du lige ideen og den rette aktivitet til underholdningen, så er fællessang, gospel og julemusikken perfekt til at sætte gang i julefrokosten hos dit firma eller i foreningen. 

Alle kan være med!

Seancen stiller ingen krav til jeres påklædning eller forudsætninger. Her kan alle være med.

På kort tid forvandles festen til et stort rungende kor – instrueret af en top-professionel sanger/instruktør og pianist. Sangene er enkle og der vil selvfølgelig være masser af kendte julenumre med. Konceptet er oplagt og effektivt til ryste gæsterne sammen ved en julefrokost og skabe feel good stemning.

Har i lysten og pladsen til at synge?

Vi klarer alt det praktiske med lyd, klaver osv. I skal bare have lysten til at være med og lokalet kan enten være kantinen, konferencerummet eller lignende, hvor man evt sætter bordene ud til siden. Mulighederne er mange, så tøv ikke med at skrive eller ringe til os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt Gospelmusik.dk på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk for yderligere information og booking af gospel i forbindelse med julefrokost.

OBS. Husk at booke i god tid, da de store julefrokost-datoer hurtigt bliver afsat.

– – –
Instruktøren fra Gospelmusik.dk havde en utrolig smittende energi, som gennemsyrede hele hans optræden og arbejde med de mennesker, han stod overfor. Han var charmerende og humoristisk og bidrog til at forsamlingen fik en skøn oplevelse med at synge.
Alice Stensbo – Socialforvaltningen, Århus

Instruktøren og hans pianist gjorde det fantastisk flot. De formåede med deres professionalisme, deres energi og engagement at få os til at synge, råbe og danse. Vi blev simpelthen glade i låget.
Hanne Marx – LVU

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax