Gospelmusik - Lydiah Wairimu Njoroge

Lydiah Wairimu Njoroge - booking eller forespørgsel

Book Lydiah Wairimu Njoroge til dit event igennem Gospelmusik

Lydiah Wairimu Njoroge

Txt © Gospelmusik.dk

Lydiah Wairimu Njoroge

Lydiah Wairimu Njoroge har sunget, siden hun var lille. Hun blev født i Kenya i 1974. Som seksårig kom hun ind i skolens sangkor i Nairobi, hvor hun blev udvalgt til – år efter år – at synge i et kæmpekor på nationaldagen for landets præsident.

Lydiah har også sunget i kirkekor og andre kor med klassiske værker på  repertoiret. Men det blev gospel, som gik hende til hjertet, og som hun siden koncentrerede sig om. Hun læste på musikkonservatoriet i Nairobi, da der kom en invitation fra den danske Demokratifond i 1997. Siden har hun boet i Danmark og ledet forskellige kor i Jylland; Brande, Vildbjerg, Klitmøller, Herning, Holstebro, Haderup m.fl.

I 2005 deltog Lydiah i “Scenen er din” på TV 2 og kom til delfinalen. Det var en mulighed for, at hele Danmark kunne opleve hendes stemme og charme. Men allerede på det tidspunkt havde hun en stabil karriere og succes med store udendørs gospelkoncerter i Holstebro Lystanlæg samt 3 turnéer i Slovakiet og en enkelt koncert i Prag. I Slovakiet blev der lavet flere interviews til TV, radioer og aviser.

2003-2005 gav Lydiah koncerter i Danmark og udlandet med sit lillekor; His4Tune. Og i 2005 med Gospelation og siden 2006 med The Love ‘n’ Hope Singers. Den 11. november 2007 gav Lydiah et brag af en koncert med “Danmarks største gospelkor” og et 6 mands-band i Holstebro Musikteater. På scenen stod over 200 medlemmer af hendes diverse jyske kor.

Lydiahs koncertrepertoire er meget varieret – traditionelle spirituals, gospelklassikere samt contemporary gospel og urban gospel, så programmet henvender sig bredt til folk i alle aldre.

Kontakt Gospelmusik.dk på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk for info og booking af Lydiah.

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax