Gospelgruppen - Praizes - Book til dit gospel event igennem gospelmusik

Praizes - booking eller forespørgsel

Book Praizes - Gospelmusik.dk - tlf. 26390926

Praizes

Txt © Gospelmusik.dk

Gospelgruppen Praizes

Praizes er en vokalgruppe bestående af en række dygtige og erfarne sangere fra det danske pop, soul og gospelmiljø.

Praizes optræder i forskellige konstellationer tilpasset publikum og sammenhæng. Gruppen kan både optræde a cappella (som trio eller kvartet) eller med band. Derudover udvides Praizes ved særlige lejligheder til et større kor, Praizes Unlimited.

Repertoiret er egne arrangementer af festlig, rørende og smuk gospel, og dertil eksisterer et større repertoire af kærlighedssange, danske sange og salmer.

Bryllup
Praizes synger i kirken, til receptionen, til havebrylluppet eller til festen. Romantiske sange og rørende gospel som gave til brudeparret, som overraskelse til gæsterne osv.

Koncert
Praizes synger kirkekoncerter, gospelkoncerter og laver kortere eller længere indslag ved receptioner, firmafester, julefrokoster m.v. Hvert år i december optræder Praizes f.eks. ca. 20 gange i Illum på Strøget med smuk julegospel.

Workshop
Med hjælp fra glade gospelsange arbejder Praizes også som kombineret workshop- og koncertgruppe i en spændende arbejdsform, hvor workshop-deltagere (hos firma, eksisterende kor, gæster til en fest eller lignende) i løbet af en halv til halvanden time skaber en slags intern koncert i samarbejde med Praizes, hvor deltagerne lærer at synge korstemmerne, og Praizes synger soloerne.

Kontakt tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk for info og booking af Praizes.

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax