Gospelgudstjeneste

Gudstjeneste med gospel

Txt © Gospelmusik.dk

Gospelgudstjeneste

I de senere år er der i folkekirken blevet eksperimenteret med mange nye gudstjenesteformer som f.eks. rockgudstjeneste eller spaghettigudstjeneste. Og måler man i antal kirkegængere, har gospelgudstjenesten vist sig som den mest populære.

Gospelgudstjenester henvender sig bredt til folk i alle aldre. Alle kan relatere til gospelmusikkens smittende livsglæde og anledning til aktivt at deltage. Dertil kommer, at gospel i sin oprindelse er kirkemusik med et kristent budskab (gospel betyder evangelium) og derfor hører hjemme i kirken.

Mange kirker rundt i landet har gode oplevelser med gospelgudstjenester, men for at sikre sig, at gospelgudstjenesten bliver en succes, bør man som arrangør være opmærksom på en række vigtige faktorer.

Betegnelsen ”gospel” dækker eksempelvis en bred vifte af sange lige fra negro spirituals til moderne contemporary gospel. Og det er væsentligt, at repertoiret tilpasses den ønskede målgruppe, hvilket igen får betydning for valg af medvirkende sangere og musikere. Derudover skal der tages stilling til prædiken, liturgi, lyd, lys m.m.

På Gospelmusik.dk hjælper vi gerne med alle disse overvejelser. Vi har mange års erfaring med gospel og kan sikre jer en vellykket gospelgudstjeneste målrettet jeres ønsker og menighed.

Få hjælp og vejledning til gospelgudstjeneste »

Se også:

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax