Gospelgudstjeneste - Gospelmusik.dk

Gospelgudstjeneste

Gospelgudstjeneste

Gudstjeneste med gospel

Txt © Gospelmusik.dk

Gospelgudstjeneste

I de senere år er der i folkekirken blevet eksperimenteret med mange nye gudstjenesteformer som f.eks. rockgudstjeneste,  spaghettigudstjeneste og ikke mindst gospelgudstjenester, som har vist sig at være meget populære.

Gospelgudstjenester henvender sig bredt til folk i alle aldre. Alle kan relatere til gospelmusikkens smittende livsglæde og anledning til aktivt at deltage. Dertil kommer, at gospel i sin oprindelse er kirkemusik med et kristent budskab (gospel betyder evangelium) og derfor hører hjemme i kirken.

Gospel med hele menigheden

Mange kirker rundt i landet har gode oplevelser med gospelgudstjenester, især fordi at gospel lægger meget vægt på fællesskabet og fællessangen, hvor melodierne er fængende, enkle og alle kan være med. Teksterne rummer budskabet om håb, glæde, tro og lyset ind i verden.

En Gospelgudstjeneste kan ledes af en pianist og solist men kan også være med et besøg af en mindre gruppe som Aalborg Gospel Kvartet der både kan performe og optræde med kendte numre men samtidig engagere hele menigheden i at være med. Aalborg Gospel kvartet har senest medvirket til indvielsen af et nyt sognehus ved kongerslevkirke.dk og har i kalenderen en høst-Gospelgudstjeneste i september ved giverkirke.dk. En mindre er særlig god, hvis pladsen ikke tillader de større kor i de små kirker.

Gospel er også populært i Gudstjenesten i anledningen af en højtid eller begivenhed som julen, påsken, brylluppet, konfirmation eller lignende. Her kan det give det ekstra festlige indslag, som gør dagen til noget helt særligt.

Ring eller skriv til os

Hos gospelmusik.dk er vi specialiseret i at hjælpe dig med at finde den rette gruppe eller solist, så vi er klar ved mail eller telefon med et uforpligtende tilbud. Mulighederne er mange og der er ikke en fast model. Vi kan tilpasse efter dit/jeres behov.

Få hjælp og vejledning til gospelgudstjeneste »

Se også:

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax