Claes Wegener book igennem Gospelmusik.dk

Claes Wegener - booking eller forespørgsel

Book Claes Wegener - Gospelmusik.dk - tlf. 26390926

Claes Wegener

Txt © Gospelmusik.dk

Claes Wegener

Claes Wegener er en energisk og karismatisk dirigent, sanger, komponist og arrangør med et dedikeret hjerte til gospeltraditionen.

Claes Wegeners professionelle indblik i stemmens muligheder, hans pædagogiske konservatorie-uddannelse og mange års specialisering i arbejde med gospelkor og gospelsang på alle niveauer gør ham til en eftertragtet underviser i gospel.

En stor berøringsflade med det danske gospel miljø har gennem de seneste år skabt et omfattende virke for Claes Wegener som performer og underviser. Det være sig ved danske konservatorier, workshops og gospelstævner i ind- og udland, samt ”Århus Gospel Festival” og ”Copenhagen Gospel Festival”.

Claes Wegener har bl.a. dirigeret gospelkoret Kefas (Kbh) og været involveret i gospelprojekter med Mercy, Voice Celebration og Amaze.

Claes Wegener er uddannet på Rytmisk Konservatorium i Århus og har med en mellemlanding i USA specialiseret sig med en diplomuddannelse i gospelkorledelse, gospelkomposition og performancesang.

Sideløbende med en fuldtidsbeskæftigelse inden for gospel har Claes Wegener studeret videregående sangteknikker ved Danmarks førende stemmeforsker, Cathrine Sadolin, hos hvem han i dag er tilknyttet som underviser.

Claes Wegener har medvirket på en lang række af CD-indspilninger som solist, korsanger og arrangør og har blandt andet sunget kor for kunstnere som Zindy, Creamy, Johnny Logan, Gnags og Amin Jensen. Claes Wegener optrådte desuden ved Melodi Grand Prix 2004 og i den danske gospel-film ”Oh Happy Day”.

Kontakt Gospelmusik.dk for info og booking af Claes Wegener på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax