Fyraften Gospel - En masse sjov og sang

Fyraften Gospel - Booking eller forespørgsel

Fyr den af med gospel efter arbejde

Fyraften Gospel

Txt © Gospelmusik.dk

Læg tanker og stress på hylden for en stund med gospel efter arbejde

Fyraften gospel er for jer, som ikke har tid til at gå til kor fast hver uge, men alligevel gerne vil have den medrivende oplevelse. Gospel er kendt for at sprede glæde, varme og fællesskab, og er arrangementet skruet godt sammen, skabes der en fantastisk og underholdende oplevelse for såvel deltagere som tilhørere.

Henvendt virksomheder, foreninger og organisationer tilbyder vi fyraften gospel, der skaber glæde og sammenhold, som kan benyttes ved personalearrangementer og andre lignende events. Gospel efter en lang dag på jobbet er et effektivt redskab til at bryde grænser og være sammen med sine kollegaer på en anderledes og sjov måde.

Fyraften gospel kan bookes med sanginstruktør eller med instruktør samt pianist, og varer ca. 2 timer med en kort pause i midten. Instruktøren guider og øver en række sange med deltagerne, som vil opleve glæden ved at være med og synge sammen. Sangene kan evt. opføres for kollegerne eller der kan arbejdes med et nummer, som kan opføres ved en senere festlig lejlighed, eller man kan afslutte arrangementet med f.eks. at optage resultatet.

Gospelmusik.dk samarbejder med nogle af Danmarks mest kompetente og rutinerede gospelsangere og –instruktører, som sikrer en succesfuld oplevelse. Vi har stor erfaring med fyraften gospel og har udviklet og eksekveret en lang række gospel-events og -arrangementer i hele landet for alt fra personaleforeninger og loger til kvindeklubber, husmoderforeninger, kirker mm. Gennem dialog sammensætter vi gerne et individuelt program tilpasset og målrettet netop jeres virksomhed og behov.

Få hurtigt svar på spørgsmål vedrørende info og booking af Fyraften Gospel. Send os en uforpligtende forespørgsel på tlf 26390926 eller info@gospelmusik.dk og lad os hjælpe.

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax