Sommerfest Gospel - Booking eller forespørgsel

Gospel skaber fællesskab til sommerfesten

Gospel til den årlige sommerfest

Txt © Gospelmusik.dk

Sæt gang i sommerfesten med gospel

Med gospel vil I sammen med jeres kolleger opleve et sjovt og overraskende indslag, der skaber positiv stemning, sammenhold og glæde til jeres årlige sommerfest eller sommerudflugt med virksomheden.

Ledet af en professionel gospelinstruktør og pianist udvikler sommerfesten og medarbejderne sig hurtigt til et levende gospelkor, der spreder varme og giver velvære. Gospel er godt for krop og sjæl og en oplagt mulighed for at styrke sammenholdet og identitetsfølelsen blandt kollegerne til sommerfesten.

Et gospelarrangement stiller ingen krav til påklædning, professionel baggrund eller musikalske forudsætninger – her kan alle være med og få del i den forfriskende, stemningsfulde oplevelse sammen med kollegerne. Med gospel til sommerfesten kan man således være sikker på at få en hyggelig dag med vægt på det sociale.

Gospel kan i forbindelse med sommerfesten benyttes som eksempelvis opvarmning og til at generere en positiv stemning fra starten eller som et forfriskende og underholdende indslag i løbet af festen f.eks. efter middagen. Der er et hav af muligheder, så tøv ikke med at kontakte os for vejledning i forbindelse med gospel til sommerfester. Vi hjælper med idéer til, hvordan gospel kan integreres succesfuldt i lige præcis jeres sommerfest.

Syng solen og varmen frem med livsglad gospel til sommerfesten.

Kontakt Gospelmusik.dk uforpligtende på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk for info og booking af gospel i forbindelse med sommerfest.

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax