Gospel til sommerfesten - Booking igennem Gospelmusik.dk

Sommerfest Gospel - Booking eller forespørgsel

Gospel skaber fællesskab til sommerfesten

Gospel-fællessang til den årlige sommerfest

Txt © Gospelmusik.dk

Sæt gang i sommerfesten med gospel-fællessang

Med gospel og fællessang vil I sammen med jeres kolleger opleve et sjovt og overraskende indslag, der skaber positiv stemning, sammenhold og glæde til jeres årlige sommerfest eller sommerudflugt med virksomheden.

Et boost af energi!

Ledet af en professionel gospelinstruktør udvikler sommerfesten og medarbejderne sig hurtigt til et levende gospelkor, der spreder varme og giver velvære. Gospel og fællessang er godt for krop og sjæl og en oplagt mulighed for at styrke sammenholdet og identitetsfølelsen blandt kollegerne til sommerfesten. Man bliver rystet sammen og festen får et boost af energi og fællesskab ved at have denne oplevelse sammen. En god mulighed som teambuilding-aktivitet.

Et Gospel eller kor-arrangement stiller ingen krav til påklædning, professionel baggrund eller musikalske forudsætninger. Her kan alle være med og få del i den forfriskende, stemningsfulde oplevelse sammen med kollegerne. Med gospel til sommerfesten kan man således være sikker på at få en hyggelig dag med vægt på det sociale.

Som en starter eller efter middagen?

Gospel og fællessang kan i forbindelse med sommerfesten benyttes som eksempelvis opvarmning og til at generere en positiv stemning fra starten eller som et forfriskende og underholdende indslag i løbet af festen. Det kan være som opstart eller efter middagen.  Der er et hav af muligheder, så tøv ikke med at kontakte os for vejledning i forbindelse med gospel til sommerfester. Vi hjælper med idéer til, hvordan gospel kan integreres succesfuldt i lige præcis jeres sommerfest. Hvis vejret tillader det, har vi også gentagne gange haft stor succes med at synge udendørs i en gårdhave, et græsareal eller lignende. Mulighederne er mange!

Gospelinstruktøren kan ligeledes også give et par numre selv, mens deltagerne lytter efter de selv har været aktive.

Syng solen og varmen frem med livsglad gospel til sommerfesten.

Kontakt Gospelmusik.dk uforpligtende på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk for info og booking af gospel i forbindelse med sommerfest.

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax