Gospelmusik - Konfirmandworkshop

Konfirmandworkshop m. Heidi Bisgaard

Konfirmandworkshop med gospel instruktør Heidi Bisgaard

Gospel med konfirmander

Txt © Gospelmusik.dk

I folkekirken er der for tiden stor fokus på børn og unge, og hvordan man imødekommer den unge generation herunder særligt konfirmander. Mange steder er der blevet eksperimenteret med anderledes former for gudstjenester og arrangementer heriblandt både gospelgudstjenester og gospelworkshops, som har vist sig som noget af det, der appellerer bedst til de unge.

Gospel og salmesang

Gospel er smittende med sin livsglæde og giver anledning til, at konfirmanderne deltager aktivt. Desuden har konfirmanderne ofte let ved at identificere sig med gospelmusikkens moderne rytmer. En gospelworkshop for konfirmander bliver således en anderledes og positiv oplevelse for både sind og krop. Dertil kommer, at gospel i sin oprindelse er kirkemusik med et kristent budskab, som hører hjemme i kirken.

Gospeldag med konfirmander

Har man muligheden for det, kan en hel gospeldag være en rigtig god idé. Her kan konfirmandworkshoppen munde ud i en lille minikoncert eller en  gospelgudstjeneste for forældrene og sognet, for at vise hvad konfirmanderne har arbejdet med gennem dagen.  

En typisk gospeldag med konfirmander kan være, at man mødes og øver et enkelt repertoire i sognegården/kirkerummet fra 2-4 timer. Alt sammen i en god blanding af hyggelige pauser, pusterum og snacks til konfirmanderne. Samtidig kan instruktøren give en god introduktion til gospelmusikkens oprindelse, historie og temaer, og ud fra det, lave snak om hvad vi kan bruge gospelmusikken til i dag. Om dagen skal munde ud i en koncert eller gudstjeneste, kan være helt op til den enkelt kirkes muligheder og ønsker. 

Skriv til os! 

På Gospelmusik.dk hjælper vi dig gerne med dine tanker og ideer til en gospeldag. Vi har mange års erfaring med konfirmand workshops og sammensætter gerne individuelt gennem dialog et program målrettet til jeres konfirmander og behov. Skriv til info@gospelmusik.dk eller ring på 26390926, hvor vi er klar til at hjælpe. 

Få hjælp og inspiration til gospeldag med konfirmander »

Se andre tilbud med gospel i kirkeregi:

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax