Gospelgruppen - Århus Gospel Kvartet - Kan bookes hos Gospelmusik.dk

Århus Gospel Kvartet - booking eller forespørgsel

Medrivende og autentisk gospel for alle aldre

Århus Gospel Kvartet

Txt © Gospelmusik.dk

Århus Gospel Kvartet

Både nye gospelsange og gamle ”kendinge” som f.eks. Oh Happy Day og Amazing Grace er på programmet, når Århus Gospel Kvartet optræder.

“Vi gør altid meget ud af at involvere publikum i koncerterne. Gospel er jo i virkeligheden ikke koncertmusik, men de sortes kirkemusik i USA”, siger gruppens pianist Jakob Gunnertoft. Han har ligesom flere fra gruppen selv været i USA og oplevet gospelmusikken, som den bruges der.

Medlemmerne i Åhus Gospel Kvartet beskæftiger sig professionelt med musik og har optrådt og indspillet med navne som Erann DD, Søs Fenger, Martin Brygmann, Julie Berthelsen, James Sampson, Gunnertoft Gospel Singers m.fl. Århus Gospel Kvartet består af Hanne Dalsgaard, Marlene Andersen, Andreas Hejslet & Jakob Gunnertoft.

Århus Gospel Kvartet kan også bookes med gæstesolister som f.eks. den amerikanske gospelsanger Brian Hollingsworth, og de har som gruppe sunget med bl.a. Laura Kjærgaard, Linda Andrews, Lene Nørrelykke, Bob Bailey (USA) og Gregory Boyd m.fl. Århus Gospel Kvartet har eksisteret siden 2002, og gruppen har vist sig som et meget populært og godt alternativ til de lidt større gospelkor og orkestre, fordi ensemblets størrelse er meget velegnet til de fleste kirkerum og deres akustik.

Det er muligt at booke en eller flere af medlemmerne i Århus Gospel Kvartet til en gospelworkshop eller at kombinere en koncert med en forudgående workshop.

Kontakt tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk for info og booking af Århus Gospel Kvartet.

– – –

Det var fantastisk, og jeg har fået så meget positiv respons.
Trine Hostrup Dahl – ungdomspræst, Viborg Stift

Jeg nød koncerten rigtig meget!
Det er længe siden, jeg efterfølgende har fået så meget positiv respons på en super koncert!

Britta Nedergaard – organist, Enghøj kirke

Jeg har fået så mange positive tilkendegivelser fra alle sider på jeres koncert i Flynder Kirke. I er musikalske og professionelle. Det er en fornøjelse at høre musik udfoldet på det niveau. Det var en fremragende koncert!
Annette Gammelgaard – organist, Flynder kirke

Århus gospel kvartet gav os årets julegave 2012, da de leverede julegospel, så alle blev revet med! De forbehold der måtte have været var som blæst væk efter få minutter, og eleverne sprang op på stolene og gav den gas.
De fire gav os ikke bare en super musikalsk og dejlig oplevelse, men de kom i høj grad med sig selv – hver især, og formåede at skabe en umiddelbar kontakt og glæde i mødet. Vi vil varmt anbefale Århus Gospel Kvartet, og håber snart at få dem på besøg igen!

Lena Overgaard Andersen – Århus Social- og Sundhedsskole

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax