Gospelgruppen Praise kan bookes igennem gospelmusik

Praise - booking eller forespørgsel

Gospel for hjertet

Praise

Txt © Gospelmusik.dk

Gospelbandet Praise

Praise er et af tidens mest opdaterede gospelorkestre. De spiller energifyldt og vedkommende contemporary gospel.

I selskab med Praise kan man nyde en lang række af de bedste numre indenfor gospelmusikkens repertoire f.eks. Amazing Grace. Derudover har de på det seneste tilført egne kompositioner til programmet. Alle arrangementer er lavet af Praise og understøtter på det fineste teksternes forløsende budskab om glæde, håb og kærlighed.

Musikerne i Praise er alle højtuddannede med stor koncerterfaring både i Danmark og i udlandet. Derfor er Praise en gospelkoncert udover det sædvanlige. Musikken og stemningen er autentisk, og Praise er samtidig et enestående møde med gospelmusikken på en måde, som alle kan identificere sig med – også selvom gospeltraditionen er forholdsvis ny i Danmark.

Praise blev dannet i år 2000 og består af Anete Riis (lead vokal), Pia Trøjgaard (kor & percussion), Jeanette Højby (kor & percussion), Nils Raae (keyboard & mundharpe), Søren Nørup (guitar & kor), Morten Sølvberg (bas & kor) og Mikkel Find (trommer, percussion & kor).

Praise har en lang række koncert- og undervisningstilbud. Derudover har de tilbud til erhvervslivet. Herunder er der en kort beskrivelse af Praise´s aktiviteter:

Koncert

Praise afholder koncerter året rundt og med et specielt juleprogram til julemåneden. Derudover afholder Praise gospelgudstjenester samt musikalske indslag i forbindelse med ”De ni læsninger”. En koncertoplevelse hvor fællesskabet, magien og rytmen i Praise´s gospelmusik spreder glæde og giver fornyet energi.

Syng gospel med krop og sjæl

Dette er en gospelworkshop for alle, der har lyst til at mærke suset ved at synge gospel. Man får her mulighed for at føle sig som en del af et professionelt gospelorkester – også selvom man ikke har beskæftiget sig med musik før. Workshoppen er et tilbud til skoler og institutioner og kan f.eks. også afholdes i forbindelse med en sogneaften. Gospelworkshoppen kan afsluttes med en fælles koncert med Praise.

Til erhvervslivet

Praise har skabt en vifte af tilbud til erhvervslivet, hvor man oplever, hvordan fællesskabet og magien i gospelmusikken styrker kommunikationen og udfordrer med respekt for den enkeltes grænser. Gennem det musiske element erfares, hvad det vil sige at løfte i flok, og hvordan en arbejdsproces kan styrkes gennem glæde og positiv dialog. Praise har samarbejdet i mange år, og ved hvad det vil sige at arbejde hårdt og målrettet med et projekt. De har stor koncerterfaring samt mange års erfaring som musik undervisere på alle niveauer. Derudover har Anete Riis (forsanger i Praise) ved siden af sin karriere som musiker arbejdet med kommunikation og personlig udvikling i over 20 år.

Som inspiration til et gospelarrangement med Praise i virksomhedsregi, kan nævnes teambuilding-kurset ”Kunstner for en dag” – et kursus med gospel sang, der kan afsluttes med en fælleskoncert med Praise. Inspirationskoncert – Praise underholder og skaber den gode gospel stemning i forbindelse med f.eks. konferencer, kurser og fester.

Praise ønsker at matche dine ønsker på bedst mulige måde, hvorfor aktiviteterne altid planlægges og bookes gennem dialog. Kontakt tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk for yderligere info og booking af Praise.

– – –
Praise leverede en helstøbt og hjertegribende musikalsk oplevelse med sublim intensitet, både rørende og professionelt. Det var bare rigtig fedt, som de unge nok ville sige nu om dage.
Jan Nordmand Andersen – direktør i Data4U

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax