Gospelmusik.dk har eksisteret siden 2006

Gospelmusik.dk har eksisteret siden 2006

Gospelmusik.dk har til formål at formidle autentisk gospelmusik af høj kvalitet

Om Gospelmusik.dk

Txt © Gospelmusik.dk

Gospel er for alle

Gospel er for alle – unge og ældre – store som små. Alle kan relatere til gospel-musikkens budskab, smittende livsglæde og anledning til aktivt at deltage. Gospelgenren er unik og udbytterig i sine anvendelsesmuligheder: Kirkekoncert, workshop, gospelgudstjeneste, bryllup, teambuilding, kursus, julefrokost, polterabend, begravelse, skolekoncert, konfirmander osv.

Vi konkurrerer på kvaliteten

Gospelmusik.dk har til formål at formidle autentisk gospel af høj kvalitet. Vi anbefaler udelukkende solister, instruktører og gospelkor med gode referencer og mange års erfaring inden for gospel. Bemærk at en dygtig sanger ikke nødvendigvis er en god instruktør og omvendt. Det samme gælder gospelkorene, som bør engageres i den kontekst, hvor de passer bedst. Kontakt os for hjælp og info på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk.

Ansvarlighed & kompetence sikrer vellykkede arrangementer

I takt med en voksende interesse for gospel i Danmark er udbuddet af kor, solister og instruktører, som tilbyder sig til koncerter og workshops, vokset næsten eksplosivt. Men “gospel” er ikke i sig selv en garanti for en god koncert eller workshop. Gospelmusik.dk administreres af konservatorieuddannede og professionelle musikere med stor erfaring inden for gospel. Vi arrangerer årligt flere hundrede arrangementer med gospel. Derfor har vi de bedste forudsætninger for at skabe et vellykket arrangement.

Gospelkoncert

Der eksisterer flere hundrede gospelkor og ensembler af varierende kvalitet i Danmark. Gospelmusik.dk booker en håndfuld af de absolut bedste. Samtidig kan du finde nogle af landets dygtigste og mest efterspurgte solister, som gennem mange år har optrådt med gospel i kirker, musikhuse, på skoler, i radio og TV. Vi formidler også kontakt til gospelartister, som ikke er præsenteret her på siden.

Gospelworkshop

En gospelworkshop kan være en professionel hjælp og inspiration til det etablerede kor. Men det kan ligeså vel være et spændende arrangement for nybegyndere uden forudsætninger. Kordoktor, workshop eller som et underholdende gospelindslag ved firmafesten – der er anledninger grunde til at engagere en gospel-instruktør.

Kig dig omkring eller kontakt os for yderligere spørgsmål og booking på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax