Gospel til bryllup - Kirkekor - Kirkekoncert - kirkesange - Gospel gudtjeneste

Gospel ved bryllup - book f.eks. en gospeltrio (foto)

Gospel skaber glæde og god stemning ved jeres bryllup

Bryllup

Txt © Gospelmusik.dk

Gospel og sang skaber glæde ved jeres bryllup

Stadig flere brudepar vælger at engagere en gospelsanger eller en mindre gruppe  til deres bryllup i kirken, til receptionen eller under festmiddagen.

Her skal man være opmærksom på, at et traditionelt gospelkor fylder meget i de fleste kirkerum. Derfor er en mindre gruppe som en duo eller trio oplagt til at optræde til et bryllup. Musikken til et bryllup kan være med til at sætte det sidste prik over i-ét og skabe den helt rette stemning. Måske er der sangen, som kendetegner jer som par, eller måske er det en oplagt gave som overraskelse til brudeparret. 

Book en mindre gruppe

Derfor anbefaler vi som udgangspunkt en mindre løsning til bryllupper f.eks. et mindre gospel ensemble, kor eller blot en solist, der synger a cappella (uden forstærkning). De fleste grupper har allerede et stort repertoire, der kan plukkes fra og har man et konkret sangønske, kan dette også ofte påfyldes. 

Trioen VelLyd –  https://www.facebook.com/search/top?q=vellyd har gennem mange år sunget til bryllupper, fester og andre events. Her er muligheden for at få opfyldt er konkret sangønske stort og gruppen har høstet stor ros for deres klang, varme og indlevelse i musikken, som rører og bevæger. 

På Gospelmusik.dk hjælper vi gerne med at finde præcis den løsning, som passer til jeres ønsker og drømme. Vi har landets dygtigste og mest efterspurgte solister og kor samt mange års erfaring med gospel og andre genrer, som også kan passe perfekt – også når det gælder bryllupper. Vi kan sikre jer et vellykket sang-indslag ved jeres bryllup.

Få hjælp til gospel i forbindelse med bryllup »

Fællessang til bryllup?

Mange vælger også at lave et indslag til receptionen eller festen, hvor gæsterne skal inddrages i at synge sammen som et fællessangsevent. En session med masser af energi, klap, grin og glæde sammen, hvor alle bliver involveret og alle kan være med, da sangere er simple og lige til at gå til. Instruktøren, som selv er en god solist, kan også som et led i arrangementet selv synge et par solonumre som afslutning. Mulighederne er mange, så tøv ikke med at lade os hjælpe til at netop din dag, bliver som du ønsker.

Se også:

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax