Gospel ved bryllup - book f.eks. en gospeltrio (foto)

Gospel skaber glæde og god stemning ved jeres bryllup

Bryllup

Txt © Gospelmusik.dk

Gospel skaber glæde ved jeres bryllup

Stadig flere brudepar vælger at engagere en gospelsanger eller et gospelkor til deres bryllup i kirken, til receptionen eller under festmiddagen.

Her skal man være opmærksom på, at et traditionelt gospelkor fylder meget i de fleste kirkerum, og at eventuelt lydudstyr ikke pynter. Desuden er der fra brudeparrets side ofte tale om et ønsket indslag på 1-4 sange, hvilket for mange gospelkor ikke synes af meget sammenlignet med den tid, det reelt tager at gennemføre bryllups-ceremonien.

Derfor anbefaler vi som udgangspunkt en mindre løsning til bryllupper f.eks. et mindre gospel ensemble, kor eller blot en solist, der synger a cappella (uden forstærkning). Det er som regel både billigere og forbundet med færre risici.

Skulle I alligevel ønske et ”rigtigt” gospelkor til jeres bryllup, og har I pengene til det, bør I undersøge markedet, for der er stor forskel både på danske gospelkors kvalitet og udtryk. Et gospelkor er ikke bare et gospelkor!

Lige så fantastisk og medrivende som et godt gospelkor med dygtige solister kan være, lige så kedeligt og trist – ja, endda pinligt kan det være at engagere det forkerte.

På Gospelmusik.dk hjælper vi gerne med at finde præcis den løsning, som passer til jeres ønsker og drømme. Vi har landets dygtigste og mest efterspurgte solister og kor samt mange års erfaring med gospel – også når det gælder bryllupper. Vi kan sikre jer et vellykket gospel-indslag ved jeres bryllup.

Få hjælp til gospel i forbindelse med bryllup »

 

Se også:

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax