Teambuilding sang for Lego

Sang teambuilding for Lego med Lucas Tuan (foto)

Processen og underholdningsværdien vægtes højere end "produktet"

Teambuilding med sang

Txt © Gospelmusik.dk

Sang og musik som teambuilding

Gospelmusik.dk gennemfører årligt knap 200 arrangementer med gospel sang og musik som teambuilding, og mange virksomheder er så glade for konceptet, at de vælger at gentage det i flere af deres afdelinger. Fællessang er gennem de sidste år blvet enormt populært, og det at synge sammen som en teambuilding aktivitet er nemt, da det ikke kræver andet end pladsen og lysten til at synge. 

Energi, glæde og fællesskab! 

Alle kan være med! Vi vægter processen og underholdningsværdien højere end “produktet”. Energien og glæden ved at synge sammen er det vigtigste. Resultatet må gerne ende med at lyde rigtig godt, men det skal være sjovt, sammenrystende, forfriskende og udfordrende fra start til slut. Det er måske en af hovedårsagerne til, at mere end 1000 danske virksomheder har booket gospel teambuilding hos os. Se referencer »

Udgangspunktet er den umiddelbare musikalitet i mennesket, som bruges til at udvikle, styrke og forbedre teamwork i en gruppe lige fra 10 –- 600 personer. Her står direktøren side om side med rengøringsassistenten.

Har man besøg af internationale samarbejdspartnere, kan teambuilding med gospel sang og musik også være en god måde at ryste gruppen sammen, og seancen kan eventuelt gennemføres på engelsk.

Heidi Bisgaard Jondahl er en af vores mest benyttede instruktører og hun har gennem de sidste 15 år lavet mere end 500 tembuilding events hos firmaer som lego, novonordisk til julefrokost, fødselsdage, sommerfest og lignende. 

Gospelmusik.dk samarbejder med nogle af Danmarks mest kompetente mennesker indenfor teambuilding og udvikling af musiske kompetencer og innovative processer. Vi sammensætter gerne individuelt gennem dialog et program målrettet til jeres virksomhed og behov. Vi har gode samarbejder kørende, blandet andet med www.kompashotel.dk Aalborg.

Kontakt os med det samme på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk

Læs mere om:

– – –
Sang, musik og leg bliver meget vigtigt. I fremtidens samfund er der ikke kun brug for menneskers faglighed, men også for deres musiske jeg og for deres følelsesmæssige og sociale evner. Ikke fordi vi skal hygge os, men fordi vi skal indgå i en benhård konkurrence i den globale verden.

Steen Hildebrandt – citat Kristeligt Dagblad

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax