Kefas - Kan bookes igennem gospelmusik.

Kefas - booking eller forespørgsel

"Sort" gospel

Kefas

Txt © Gospelmusik.dk

Danmarks ældste gospelkor

Oplev et dansk gospelkor, som ikke kun har begejstret danskerne, men også har imponeret det sorte publikum i USA og England.

Gospel har for alvor fået fat i det helt store publikum. Mange danskere har opdaget glæden ved at synge og selv være en del af oplevelsen. Og endnu flere har fundet vej som publikum og nydt den smittende og livsbekræftende musik.

Det københavnske gospelkor Kefas har eksisteret siden 1975 og har i 30 år markeret sig som et af de bedste bud på et dansk kor med en ”sort” lyd.

Kefas synger den moderne, autentiske og medrivende gospel, som kan opleves i de fleste sorte kirker i USA, og koret har da også begejstret fra Skagen til Seattle og fra Bornholm til Brighton. Som det eneste danske gospelkor har Kefas sunget for et rent sort publikum under en turné i USA. Her konkluderede Washington Post endda, at ”Danes have soul”!

Gospelkoret Kefas ledes af organist Peter Steinvig og dirigent, sanger og komponist Jacob Asmussen, begge kendte og værdsatte i hele det danske gospelmiljø som energiske, karismatiske og inspirerende frontfigurer.

En koncert med gospelkoret Kefas byder på såvel stille ballader såvel som energifyldte uptempo gospelnumre og kendte syng-med gospelklassikere.

Booking af gospelkoret Kefas på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk

Gospelkor »

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax