Lene Siel - En fantastisk dygtig Gospelsanger - Book igennem Gospelmusik.dk

Lene Siel - booking eller forespørgsel

Book Lene Siel til dit event - Gospelmusik.dk - tlf. 26390926

Lene Siel

Txt © Gospelmusik.dk

Lene Siel – kirkekoncert med bl.a. gospel

Lene Siel synger også gospel og har udgivet et album udelukkende med gospelsange.

”De engelsk-sprogede sange er kommet ind i mit repertoire de senere år. Jeg giver omkring 120 koncerter om året, hvoraf godt 50 er kirkekoncerter, og det er ved disse koncerter, at gospelsangene har sneget sig ind.

Jeg havde behov for kontraster til de kønne og lyriske danske sange, og i det kirkelige rum var de dynamiske, livsbekræftende og powerfulde sange et oplagt valg. På den måde kunne jeg forene det følsomme med det energiske.

Idéen til gospel-cd’en opstod ved disse koncerter”, fortæller Lene Siel om pladen ”Gospel”, der var fem år undervejs og udkom i 2004.

På ”Gospel” har Lene Siel udvalgt nogle af de bedste traditionelle gospelsange blandt andre “We are Going Down Jordan” og “Down to the River”.

”Jeg er meget tilfreds med pladen. Jeg er kommet ud i krogene og har brugt hele følelsesregistret – fra glæde til smerte”, siger Lene Siel, der efter udgivelsen var inviteret med som gæstesolist på Harlem Gospel Singers’ Skandinaviens-turné.

På fire af pladens numre synger Lene Siel sammen med det engelske gospelkor London Gospel Singers, der tidligere har optrådt med blandt andre Eric Clapton, Mariah Carey og George Michael.

Lene Siel har solgt omkring én million cd’er i Danmark, og hun har optrådt for Kongehuset 12 gange senest ved Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederiks bryllupsfest.

Kontakt tlf. 26390926 for yderligere information og booking af Lene Siel.

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax