Book James Sampson til dit event hos Gospelmusik.dk

James Sampson - Booking eller forspørgsel

James Sampson synger også gospel

James Sampson

Txt © Gospelmusik.dk

James Sampson – autentisk soul og gospel

Den amerikanske gospel- og soul-sanger James Sampson tog i den grad Danmark med storm, da han i 2001 vandt talentshowet ”Stjerne for en aften”. Med en enorm sangstemme og en varm personlighed er James Sampson en meget populær og efterspurgt solist inden for både pop, soul og gospel.

Siden James Sampson var helt lille, har han optrådt og sunget verden over, bl.a. med koret ”Children of the World”. Derudover har James Sampson udgivet flere albums med kendte numre som ”All I Want”, ”Dream On” og ”Me & Mrs. Jones”, og han har også deltaget i det danske Melodi Grand Prix i 2007, hvor han opnåede en 2. plads. James Sampson har desuden samarbejdet med anerkendte kunstnere som Alberte Winding, Marie Carmen Koppel og Linda Andrews.

James Sampson er kendt for sin store fløjlsbløde stemme og sin karisma, der charmerer publikum. Den talentfulde sanger har en enestående evne til at sprede en positiv stemning, der emmer af romantik, soul og gospel. Hans optræden på scenen er naturlig og nærværende, og som tilhører er man draget fra første tone.

Ved booking af James Sampson kan I se frem til en unik oplevelse med masser af charme, varme og musikalitet.

James Sampson kan bookes som solist, med pianist, korsangere eller band.

Få hurtigt svar på spørgsmål vedrørende booking af James Sampson. Send os en uforpligtende forespørgsel på tlf 26390926 eller info@gospelmusik.dk og lad os hjælpe.

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax