Gospel instruktør Heidi Bisgaard

Book Heidi Bisgaard på info@gospelmusik.dk

Book Heidi Bisgaard - Gospelmusik.dk - tlf. 26390926

Gospel-foredrag

Txt © Gospelmusik.dk

Booking af gospelforedrag

Gospel er populært som aldrig før. At synge i gospelkor, at gå til gospelkoncerter og at lytte til gospel er for mange i Danmark et skud af god energi og er glædesskabende.

Hvad er det Gospel kan? Hvorfor er musikken så dragende og hvor kommer det fra?

Langt de fleste kan nynne med på sange som Oh Happy day, Amazing Grace og He´s got the whole world in His Hands. Hvilken historie har disse numre, og hvilken betydning har de haft gennem historien og til nu. Hvad rummer budskabet i numrene, og kan vi bruge det i dag?

Ved et gospelforedrag skal vi dykke ned i gospelmusikkens historie – fra slavetiden og til i dag. Fra arbejdersangene til spirituals og til de helt store klassikere, som igen og igen bliver sunget over hele verden. Hvornår blev gospelmusikken så populær? Hvad kan vi bruge den til i dag?

Vi skal se klip og uddrag fra film og koncerter og publikum for selv lov til at synge med på de enkle men kendte numre som: Oh when the saint go marching in, Amazing grace og This little light of mine. Vi skal møde nogle af legenderne, som har haft afgørende betydning for både gospel og populærmusikken i dag.

Et gospelforedrag kan stå alene men oplagt kombineres med en efterfølgende koncert med for eks Aalborg Gospel Kvartet  eller gospelsanger/solist.

Et gospelforedrag er også typisk et led i en gospeldag med konfirmander. Her får konfirmanderne mulighed for selv at optræde som gospelkor, få en smag på hvad gospelmusikken kan bruges til i dag og hvilken kultur musikken kommer fra. Du kan læse mere om Gospel med konfirmander

Ring og hør om mulighederne på tlf.  26390926 eller send en mail »info@gospelmusik.dk.

Læs også om:

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax