Firma gospel workshop - Lær om Gospel, Syng med og skab positiv energi

Firma gospel workshop

Sang skaber glæde - fællessang skaber fælles glæde

Firma gospel workshop

Txt © Gospelmusik.dk

Gospel er velegnet til teambuilding og firmaworkshops

Men ”gospel” er ikke et koncept eller et trylleord, som automatisk virker. Det kræver dygtige, erfarne og karismatiske instruktører at få en forsamling på måske flere hundrede mennesker til at give sig fuldt ud, så man glemmer tid og sted.

Ved mange firmaarrangementer, kurser, temadage, fester og lignende er der ofte et behov for en fælles aktivitet af mere social og aktiv karakter. Så er det oplagt med en workshop, der tager udgangspunkt i gospelmusikken, som netop giver alle plads til at synge – øvet som uøvet. Målet med workshoppen er at skabe et rum, hvor samarbejdet kan opleves i en anden sammenhæng, end den vi til dagligt møder hinanden i.

En firma gospel workshop styrker fællesskabet og udfordrer den enkeltes evne til at give plads, lytte og finde sin rolle i en større sammenhæng. Gruppen oplever på kort tid ved hjælp af stemmer og krop at skabe musik og energi. Og måske overskrides egne personlige grænser. En firma gospel workshop kan i øvrigt være en kærkommen modvægt til kursets eller hverdagens måske mere stillesiddende program.

Optimal varighed fra ½ til 1½ time. Vi hjælper gerne med location, hvis det ønskes.
Ring uforpligtende for info på tlf. 26390926 eller send en mail »

Læs mere om:

– – –

Lucas (instruktør) var en KÆMPE succes ved vores arrangement i fredags!!! Han satte virkelig gang i festen, og folk var meget begejstrede! Roserne vælter ind fra mange deltagere her til morgen, så det var bare super!!
Venlig hilsen Claus Larsen – General Manager, MTA Aps

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax