Gospelworkshop - Book hos gospelmusik.dk

Gospelworkshop - booking eller forespørgsel

Gospel gør glad

Gospel workshop

Txt © Gospelmusik.dk

Få inspiration og hjælp til workshop med gospel

En gospelworkshop kan være en professionel hjælp og inspiration til det etablerede kor.

Men det kan ligeså vel være et spændende arrangement for nybegyndere uden særlige forudsætninger.

Samtidig er Gospel-genren er unik og udbytterig i sine mange anvendelsesmuligheder til workshop; teambuilding, firmaworkshop, julefrokost, polterabend, konfirmander, sogneaften, personalearrangement, medarbejderdag, sommerfest, fødselsdag, aftenskole, kirkekor m.m.

På Gospelmusik.dk sætter vi en ære i at finde den rette Gospel-instruktør og at sammensætte en gospelworkshop, som passer lige netop til jeres ønsker og forhold. Vi har mange års erfaring med gospel og samarbejder med Danmarks bedste og mest efterspurgte instruktører. Derfor kan vi også sikre, at du som arrangør får en vellykket gospelworkshop. Hvad enten du i en kirke ønsker en længere dag med gospel, eller du er i et firma, som ønsker dette som et punkt på en konference dag eller som en teambuilding aktivitet. Kontakt os og lad os hjælpe dig!

I marts 2023 var vores instruktør Heidi Bisgaard Jondahl med på Fredericia Gospel Workshop og havde en vellykket workshop-weekend med 75 deltagere!

Hvad er dit behov?

En typisk dag med Gospelworkshop i en kirke, hvor alle kan være, kan vare fra 10-16 med en lille afsluttende koncert.

En typisk gospelworkshop for et firma, til en fødselsdag eller til sommerfesten vil anbefalingen være at man synger 50-60 sammen med fulde energi!

Kontakt os uforpligtende på tlf. 26390926 for inspiration og hjælp til at arrangere en workshop med gospel.

– – –
Vi var meget tilfredse med instruktøren, og det var deltagerne i høj grad også. Så vi er meget glade for, at det kunne lade sig gøre at hyre hende. Og mange tak for hjælpen omkring koordineringen. Vi vil klart anbefale jer til andre, der kunne være interesserede.
Lise Jürgensen – Forsknings- og Innovationsstyrelsen

Vi havde fornøjelsen af en instruktør fra Gospelmusik.dk til vores firmaarrangement i lørdags. Hun var super professionel og med en fed energi! Det lykkedes hende at få gang i os alle sammen, og vi har helt sikkert fået noget positivt at se tilbage på. Jeg kan varmt anbefale hende til andre – og så må jeg pointere, at det var rart, at hun var i god tid, så alt var på plads, da gæsterne kom.

Mie Kruse – Kruse A/S

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax