Gospelworkshop - Book hos gospelmusik.dk

Gospelworkshop - booking eller forespørgsel

Gospel gør glad

Gospel workshop

Txt © Gospelmusik.dk

Få inspiration og hjælp til workshop med gospel

En gospelworkshop kan være en professionel hjælp og inspiration til det etablerede kor.

Men det kan ligeså vel være et spændende arrangement for nybegyndere uden særlige forudsætninger.

Gospel-genren er unik og udbytterig i sine mange anvendelsesmuligheder til workshop; teambuilding, firmaworkshop, julefrokost, polterabend, konfirmander, sogneaften, personalearrangement, medarbejderdag, sommerfest, fødselsdag, aftenskole, kirkekor m.m.

Selvom omdrejningspunktet er gospel, er der stor forskel på hver enkelt instruktørs facon og stil, og det kan være vanskeligt som arrangør af en workshop at finde den ideelle instruktør til lejligheden.

På Gospelmusik.dk sætter vi en ære i at finde den rette instruktør og at sammensætte en gospelworkshop, som passer lige netop til jeres ønsker og forhold. Vi har mange års erfaring med gospel og samarbejder med Danmarks bedste og mest efterspurgte instruktører. Derfor kan vi også sikre, at du som arrangør får en vellykket gospelworkshop.

Kontakt os uforpligtende på tlf. 26390926 for inspiration og hjælp til at arrangere en workshop med gospel.

– – –
Vi var meget tilfredse med instruktøren, og det var deltagerne i høj grad også. Så vi er meget glade for, at det kunne lade sig gøre at hyre hende. Og mange tak for hjælpen omkring koordineringen. Vi vil klart anbefale jer til andre, der kunne være interesserede.
Lise Jürgensen – Forsknings- og Innovationsstyrelsen

Vi havde fornøjelsen af en instruktør fra Gospelmusik.dk til vores firmaarrangement i lørdags. Hun var super professionel og med en fed energi! Det lykkedes hende at få gang i os alle sammen, og vi har helt sikkert fået noget positivt at se tilbage på. Jeg kan varmt anbefale hende til andre – og så må jeg pointere, at det var rart, at hun var i god tid, så alt var på plads, da gæsterne kom.

Mie Kruse – Kruse A/S

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax