Gospelsanger - Book en gospelsanger igennem Gospelmusik.dk

Gospelsanger - booking eller forespørgsel

Få hjælp til at finde den idéelle solist til dit event

Gospelsanger/ Solist

Txt © Gospelmusik.dk

Booking af gospelsanger

Gospelmusik.dk præsenterer nogle af landets dygtigste og mest efterspurgte solister indenfor gospel, pop og soul.

Mangler du lige det sidste for at dit event, fødselsdag, jubilæum eller bryllup bliver fuldendt? Her kan en solist være med til at sætte prikken over i-et – skabe den helt rette stemning og give lytterne en oplevelse, som de ikke vil glemme.

En gospelsanger eller solist kan være en oplagt gaveidé. Det kan være en overraskelse til at synge lige den netop den sang, som har stor betydning for hovedpersonen eller til at genskabe et minde, i har i jeres relation. Vi gør vores absolut bedste for at opfylde netop dit ønske eller ide til en specifik sang.

Næsten alle vores gospelsolister er konservatorie-uddannede og har optrådt med gospel over hele landet i kirker, musikhuse, på skoler, i radio og TV. Derfor har sangerne også de evner og den rutine og erfaring, der skal til for at sikre en succesfuld optræden.

En gospelsanger eller solist kan benyttes til mange lejligheder. Brylluppet, fødselsdagen, som baggrundsmusik til festen, til en kirkekoncert eller gudstjeneste.  Sangerne kan også bookes som duo og kan bookes med eller uden pianist alt efter behov.

Solist-udvalget på Gospelmusik.dk er blot et lille udsnit, og vi booker også solister og sangere, som ikke er på siden. Kig dig omkring eller kontakt os for spørgsmål og booking af gospelsanger / gospelsolist.

Ring eller skriv til os med en uforpligtende forespørgsel. Vi sidder klar til at hjælpe alle hverdage fra kl. 9 – 16 på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk.

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax