Booking af Gospelkor, Gospelgrupper, Gospel Foredrag, Gospel Teambuilding osv.

Booking af gospel

Få sikkerhed for et vellykket arrangement

Booking

Txt © Gospelmusik.dk

Booking på Gospelmusik.dk
– sikrer et vellykket arrangement

I takt med en voksende interesse for gospel i Danmark er udbuddet af gospelkor, solister og instruktører som tilbyder sig til koncerter og workshops, vokset eksplosivt.

Det kan derfor være vanskeligt som arrangør at finde det helt rigtige gospelkor, den solist eller instruktør, som passer til lejligheden. Dertil kommer overvejelser omkring varighed, lyd, lys osv. Alle disse ting kan Gospelmusik.dk hjælpe med.

Vi har mange års erfaring med gospel og bruger udelukkende gospelnavne med gode referencer. Samtidig sikrer vi det formelle og undgår misforståelser, idet alle arrangementer bekræftes skriftligt, så du som arrangør kan være helt tryg. Og i tilfælde af sygdom eller andet hjælper vi med at finde det bedst mulige alternativ uden ekstra omkostninger for jer.

Gospelmusik.dk administreres af konservatorieuddannede og professionelle musikere med stor erfaring indenfor gospel. Book på Gospelmusik.dk og få sikkerhed for et vellykket arrangement med gospel. Vi har gode samarbejder rundt om i hele Danmark. Blandt andet med Aalborghotellet –  http://kompashotel.dk

Kontakt os med det samme på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk for info og booking af gospel.

Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra kl. 9 til 16. Du er også velkommen til at sende en uforpligtende forespørgsel i bookingfeltet her på siden, så vender vi hurtigt tilbage med svar.

Sådan forløber en booking på Gospelmusik.dk

Ring eller skriv til os, så får du vejledning og et uforpligtende tilbud.
Takker du ja, laver vi en booking og sikrer dig et succesfuldt arrangement med gospel.

 1. Start med at kontakte os!
  Ring til os på tlf. 26390926 eller send os en mail med beskrivelse af dit arrangement, den kunstner eller det kor, du ønsker at booke. Du kan også udfylde vores kontaktformular (i højre side) med detaljerne omkring dit arrangement eksempelvis tid, sted, antal deltagere, anledning mm. Alle henvendelser behandles fortroligt og er helt uforpligtende. Jo flere detaljer des bedre.
 2. Du får et uforpligtende tilbud
  Ud fra dine ønsker og vores dialog sender vi et tilbud til dig med forslag til dit arrangement eller prisen på din ønskede kunstner. Ved booking-forespørgsel på kunstner eller kor, får du tilbud indenfor 24 timer. Ved forespørgsel på arrangement, tager vi os god tid til at sammensætte et godt og gennemført program.
 3. Vi laver en booking
  Hvis du godkender vores tilbud, laver vi en booking og sender dig en kontrakt, hvor alle detaljer er beskrevet. Den skal du underskrive og returnere til os, før aftalen er gældende. Kontrakten udgør normalt faktura, med mindre du handler på vegne af en offentlig virksomhed, hvor vi i stedet fakturerer elektronisk.
 4. Vi gennemfører arrangementet
  Når du booker på Gospelmusik.dk, hjælper vi dig med alle de faktorer, der kan sikre dig et succesfuldt arrangement med gospel. Vi glæder os til at planlægge og afvikle dit næste event med gospel i et tæt samarbejde med dig.

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax