Fra kirkekoncert med Århus Gospel Kvartet (foto)

Gospel er kirkemusik

Kirkekoncert med gospel

Txt © Gospelmusik.dk

Gospel hører hjemme i kirken

Gospel har gennem et lille århundrede været den foretrukne musikstil ved gudstjenesterne i de sortes kirker i USA. Men gospel er også en millionindustri, og mange lever af at optræde og udgive gospelmusik.

I Danmark har gospel, siden Etta Cameron for alvor introducerede genren i 70’erne, primært været brugt som koncertmusik. Især kirkekoncert med gospel er populært, om end mange kirker i øjeblikket har tiltag med gospel-gudstjenester og workshops m.m.

Teksternes kristne budskab (gospel betyder evangelium) og stilens oprindelse gør, at gospel hører hjemme i kirkerummet. Derfor er gospel oplagt til kirkekoncert.

Men selvom gospel henvender sig bredt til folk i alle aldre, så er der ikke garanti for, at en kirkekoncert med gospel bliver en succes. Der findes i Danmark flere hundrede gospelkor, ensembler og solister af varierende kvalitet og udtryk, og det kan være vanskeligt som arrangør at finde det helt rigtige kor eller den solist, som netop passer til jeres ønsker og budget.

På Gospelmusik.dk præsenteres udelukkende gospelnavne med gode referencer. Vi har landets dygtigste og mest efterspurgte solister og kor, som gennem mange år har optrådt med gospel i kirker, musikhuse, på skoler, i radio og TV. Vi formidler også kontakt til gospelartister, som ikke er præsenteret på siden. Ved at booke kirkekoncerten på Gospelmusik.dk hjælper vi jer med at sikre et vellykket arrangement med gospel, der netop passer til jeres kirke.

Kontakt os på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk for info og booking af kirkekoncert med gospel.

Se andre tilbud i kirkeregi:

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax