Kirkekoncert med Århus Gospel Kvartet - Gospelmusik.dk

Fra kirkekoncert med Århus Gospel Kvartet (foto)

Gospel er kirkemusik

Kirkekoncert med gospel

Txt © Gospelmusik.dk

Gospel hører hjemme i kirken

Gospel har gennem et lille århundrede været den foretrukne musikstil ved gudstjenesterne i de sortes kirker i USA, men over hele Danmark er gospelgudstjenester og gospelkoncerter meget populære, og mulighederne er mange. 

I Danmark har gospel, siden Etta Cameron for alvor introducerede genren i 70’erne, primært været brugt som koncertmusik. Især kirkekoncert med gospel er populært, om end mange kirker i øjeblikket har tiltag med gospel-gudstjenester og workshops m.m.

Alle kan være med

Teksternes kristne budskab  og stilens oprindelse gør, at gospel hører hjemme i kirkerummet. Derfor er gospel oplagt til kirkekoncert. Det kan være som en del af en højtid – julekoncert, påskekoncert, en høstgudstjeneste eller lignende. Gospel er også oplagt som fællessang. Sangene er simple, enkele melodier, hvor alle kan være med. 

Gospel henvender sig bredt til folk i alle aldre, og der er mange måder at lave en kirkekoncert med Gospel på. Vi vil gerne hjælpe jer med den rette løsning, og d.er findes i Danmark flere hundrede gospelkor, ensembler og solister af varierende kvalitet og udtryk. 

Book en gruppe, kvartet eller et gospelkor

På Gospelmusik.dk præsenteres udelukkende gospelnavne med gode referencer. Vi har landets dygtigste og mest efterspurgte solister og kor, som gennem mange år har optrådt med gospel i kirker, musikhuse, på skoler, i radio og TV. Vi formidler også kontakt til gospelartister, som ikke er præsenteret på siden. Ved at booke kirkekoncerten på Gospelmusik.dk hjælper vi jer med at sikre et vellykket arrangement med gospel, der netop passer til jeres kirke.

Kontakt os på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk for info og booking af kirkekoncert med gospel. 

En kirkekoncert med Gospel kan for eksempel være med Aalborg Gospel Kvartet, som gennem mange år har sunget sammen og har stor succes med deres nævær, indlevelse og energi i koncerterne. Se video nedenfor. 

Se andre tilbud i kirkeregi:

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax