Brian Hollingsworth - Book hos gospelmusik.dk

Brian Hollingsworth - Booking eller forespørgsel

Brian Hollingsworth leverer smittende gospelrytmer

Brian Hollingsworth

Txt © Gospelmusik.dk

Autentisk gospel med Brian Hollingsworth

Brian Hollingsworth kommer oprindeligt fra Washington DC, hvor han er opvokset med gospel i den sorte baptistkirke og har siden barnsben sunget med diverse gospelkor i USA.

Brian Hollingsworth har en livslang erfaring som solist, korsanger og –dirigent inden for gospel og har bl.a. turneret i hele Danmark med mindekoncerter for Etta Cameron sammen med Steve Cameron og koret the Gospel Calvary. Derudover har han også været co-producer, vokalarrangør, korleder og solist på Steve Camerons album ’’Gospel’’. og han har ligeledes repræsenteret Århus i Johnsons All Stars kor i TV-showet ALLSTARS, hvor han bl.a. indgik i et tæt samarbejde med Le Freak og Nelly Ettison fra The Antonelli Orchestra.

Med booking af Brian Hollingsworth er man sikker på at opleve autentisk, amerikansk gospelmusik med svingende rytmer og storladne følelser. Han er en fantastisk sanger med en imponerende smuk stemme, og han forstår at gøre musikken både levende og personlig, men også meningsfuld – Brian Hollingsworth har kort sagt gospel i blodet.

Brian Hollingsworth kan bookes som solist, gæstesolist eller med kor og som instruktør til gospelworkshops. Brian kan ligeledes bookes med Århus Gospel Kvartet.

Få hurtigt svar vedrørende info og booking af Brian Hollingsworth. Send os en uforpligtende forespørgsel på tlf 26390926 eller info@gospelmusik.dk og lad os hjælpe.

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax