Voice Celebration - Kan bookes hos gospelmusik.dk

Voice Celebration - booking eller forespørgsel

Glæde og humor i gospelkoncert for hele familien

Voice Celebration

Txt © Gospelmusik.dk

Gospelklassikere

Kombinationen gospel, glæde og humor, er nøgleordene, når Voice Celebration optræder til firmaarrangementer, koncerter, i TV og radio. Det er gospelklassikere i nye arrangementer, og kendte og nye sange i gospelstil. En musikalsk forfriskende oplevelse for hele familien.

Voice Celebration har som kor og orkester bestået siden 1999 og ledes af Georg Julin. Samarbejdet er opstået som resultatet af forespørgsler fra koncertarrangører om indslag, hvor musikken og sangen skal aktivere publikum.

Det er arrangementer som f.eks. 4. juli festen i Rebild Bakker, firmafester, festivaler og bykoncerter. Der har været landsdækkende turnéer i december 2000 og 2002, samt enkeltstående koncerter og TV-opgaver i 2003. Voice Celebration har yderligere stået som arrangører af gospelworkshops bl.a. i tæt samarbejde med TV2-Bornholm.

Voice Celebration bruges i forskellige sammenhænge og størrelse alt afhængig af opgaven og har bl.a. medvirket i familiefilmen “Flyvende Farmor” af Wikke og Rasmussen (2001) og udgivet eget album “Gospel Klassikere” (2000) i forbindelse med en længere turné. Voice Celebration leverer gospel-koncert for hele familien.

Booking af Voice Celebration på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk

Gospelkor »

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax