Lucas Tuan - Skaber fremragende Gospel Teambuilding og kan bookes igennem Gospelmusik

Lucas Tuan - booking eller forespørgsel

Lucas er en fremragende instruktør til gospel teambuilding

Lucas Tuan

Txt © Gospelmusik.dk

Lucas Tuan

Lucas Tuan underviser i sang ved Det Jyske Musikkonservatorium samt Aalborg Universitet og har stor erfaring som vocal coach på diverse workshops for kor, firmaer og musical opsætninger.

Indenfor gospel-genren har Lucas Tuan sunget med bl.a. Gunnertoft Gospel Singers, Laura Kjærgaard og Århus Gospel Kvartet.

Lucas medvirker på diverse albums og har optrådt som backing-sanger med navne som Tina Dickow, Bobby McFerrin, Martin Brygmann, Julie Berthelsen, Vocal Line, TV-2, Jesper Lundgaard m.m.

Han har endvidere sunget på forskellige tv-shows og scener i bl.a.Taiwan, Japan, USA, Frankrig, Schweiz, Tyskland, Holland.

Lucas Tuan udgav sit først solo-album “Start From Here” i 2010 og er i gang med indspilningerne til udgivelsen af sit næste album ”Letters To A Dear Friend”.

Kontakt tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk for info og booking af Lucas Tuan.

– – –
Lucas gjorde det helt fantastisk. Der var fuld valuta for alle pengene. Kæmpe succes. Lucas forstod i den grad at finde bølgelængde/tråden/stemningen så det blev en helt fantastisk oplevelse som ramte lige der hvor det skulle.
Vi gik alle opløftede fra seancen og videre til fest. Lucas kan klart anbefales.

Christian Overgaard Nielsen – Uglegårdsskolen, Solrød Strand

Tusind tak for i går – alle var meget begejstrede, og I (Lucas Tuan & Jakob Gunnertoft) var super gode 🙂
Jeg tror, at jeg vil skifte mit klassiske kor ud med gospel!

Mvh. Hanne Fuglsang – Arla

En kæmpe stor fornøjelse af at se jer begge (Lucas & Jakob) i går og sikke en energi og positiv karma Lucas kom med, virkelig dygtig til at få alle mand med ombord, fremragende pædagogiske evner – dagen blev kickstartet på den mest fantastiske måde og vores forventninger er blevet indfriet til stort UG – kan kun stærkt anbefale jer til alle.
Tina Bendsen Malmberg – DONG Energi A/S

Kære Gospelmusik og kære Lucas, endnu engang har I leveret varen til et af mine arrangementer. Denne gang var det så min datters konfirmation, og Lucas levede sig i den grad ind i rollen som underholder til et publikum som var meget diversificeret fra ung til gammel, familie og venner. Alle kom op af stolen, alle kom ud på gulvet, blev aktiveret og levede sig ind i musikken med høje stemmer og med store fagter med armene. Lucas giver en indlevelse som er unik, og så synger han jo fantastisk. Tak for det.
Mange hilsner Jan Skovsby – Nordea

Tak for et super arrangement!! Lucas Tuan var super god, og vi hyggede os totalt. FEDT! Jeg kan kun anbefale Lucas til andre, der ønsker at skabe noget glæde/teambuilding.
Med venlig hilsen Kim Behnfeld Jensen – SuperBrugsen Rudkøbing

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax