Gunnertoft Gospel Singers - booking eller forespørgsel

Gunnertoft Gospel Singers har solgt over 185.000 CD'er

Gunnertoft Gospel Singers

Txt © Gospelmusik.dk

Et usædvanligt godt gospelkor

Danmarks for tiden bedste gospelkor er Gunnertoft Gospel Singers. Alle sangerne er konservatorieuddannede og brænder for gospel, og flere er anerkendte korledere for gospelkor i bl.a. København, Århus og Aalborg.

Gunnertoft Gospel Singers blev etableret i 2009 og har på kort tid etableret sig som et af Europas bedste gospelkor. Koret har optrådt og indspillet med navne som Søs Fenger, Erann DD, Martin Brygmann, Julie Berthelsen, Linda Andrews, James Sampson, Laura Kjærgaard, Gregory Boyd, Lene Nørrelykke m.fl.

Gunnertoft Gospel Singers har udgivet 2 CD’er, og den seneste ”A Merry Little Christmas” fra 2011 er solgt i mere end 185.000 eksemplarer. Albummet distribueres af Playground Music og lå bl.a. i alle landets Fona og Stereo Studio-butikker samt på forsiden af TDC-play hele december.

Gunnertoft Gospel Singers består af sangere fra hele landet bl.a. Bebiane Bøje (docent ved Det Jyske Musikkonservatorium, Disney film o.m.a.), Andreas Hejslet (Broder A m.m.), Maja Joensen (Pop Stars) og Lise Petersen (adskillige soloalbums) m.fl. De fleste har en konservatoriebaggrund som studerende eller undervisere. Flere har en solo karriere med egne koncerter og CD-udgivelser. Der er kort sagt tale om et sprudlende gospelkor spækket med en perlerække af talentfulde solister.

Gunnertoft Gospel Singers henvender sig bredt til et publikum i alle aldre med et repertoire, der bl.a. byder på kendte gospelsange og evergreens i bedste gospelstil krydret med fællessange, hvor publikum inddrages, lige så ”taget letter”.

Gunnertoft Gospel Singers ledes af gospelpianisten Jakob Gunnertoft. Gunnertoft Gospel Singers kan bookes som selvstændigt koncertkor eller sammen med kendte danske og udenlandske solister.

Kontakt tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk for info og booking af Gunnertoft Gospel Singers.

Gospelkor »
– – –
”CD’en er godt produceret og emmer af gedigen gospel-pop, som man skal unde sig selv at høre…”

Ivan Rod – Gaffa

“Sangerne havde høj klasse, og alle viste deres evner som solister. Usædvanligt at møde et så velsyngende kor. Samtidig var de levende på scenen og bidrog aktivt til at gøre aftenen til en fest…”
Anmeldelse af Lars Borup efter koncert på Århus Jazz Festival 2012

“Gunnertoft Gospel Singers er et sensationelt godt gospelkor, hvor samtlige sangere på fremragende vis magter på skift at træde ud som solister, og med stor musikalitet og teknisk suverænt overskud, som få er i stand til at tryllebinde tilhørerne, så man ville ønske, der var tid til at høre 8-9 numre med hver sanger! Med sig havde de et solidt grundlag i et meget velspillende band og nogle spændende og varierende arrangementer.”
Morten Bech, organist i Islev Kirke – efter koncert søndag den 3. april 2011

“… Dygtige sangere står i kø ved mikrofonerne. Ikke mærkeligt at korets første cd, ”Nobody But You”, lyder så lækker. Og som om den faste korbesætning ikke er nok, har de inviteret en række gæstesolister til at optræde på flere af pladens 11 numre. Laura Kjærgaard synger således gospel-klassikerne ’Amazing Grace’ og ’You Raise Me Up’, og amerikaneren Gregory Boyd giver nummeret ’Battlefield’ det helt rigtige gospel-feel og sørger for at få alle lyttet med helt fra pladens start. Men kendt fra tv eller ej – hver eneste af sangerne synger knagegodt. Også musikken ’spiller’. Fx er upbeat-numret ’Can’t Nobody Do Me Like Jesus’ swingende gospel lige efter bogen. Her er der hammond-orgel, bluesguitar og blæserkor for alle pengene. Afslutningen på nummeret er nærmest ekstatisk …”.
Anmeldelse i Udfordringen uge 2/2011

“… CD’en vrimler med fremragende solister, dygtige og energiske korsangere, godt sammenskruede arrangementer og kompetente musikere … Producer og idemand, Jakob Gunnertoft, præsterer fremragende pianospil undervejs …”
Anmeldelse af Asbjørn Hansen, Roskildestift.dk

Læs mere på www.gunnertoft.dk & www.facebook.com/gunnertoft

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gunnertoft & Co

Website af Mediamax