Gunnertoft Gospel Singers

Gunnertoft Gospel Singers består af sangere fra hele landet

Gunnertoft Gospel Singers

Txt © Gospelmusik.dk

Gospel i særklasse

Det skinner klart igennem ved Gunnertoft Gospel Singers’ koncerter, at medlemmerne nærer en dyb passion for gospelmusikken.

Gunnertoft Gospel Singers har optrådt og indspillet med navne som Erann DD, Søs Fenger, James Sampson, Martin Brygmann, Julie Berthelsen, Laura Kjærgaard, Linda Andrews, Gregory Boyd, Jonas Petersen (Hymns From Nineveh) m.fl.

Det er ellers ikke, fordi gruppen på nogen måde mangler gode solister – tværtimod. Medlemmerne i Gunnertoft Gospel Singers er håndplukkede fra hele landet. Næsten alle har en konservatoriebaggrund, og flere har egen solokariere eller optræder som backingsanger for etablerede danske navne.

Gunnertoft Gospel Singers har eksisteret siden 2009 og optrådt på TV, i musikhuse, kirker, sportshaller, til aktionærmøder osv., og gospelensemblet har efterhånden fået sig et trofast publikum. Gunnertoft Gospel Singers har udgivet 2 CD’er og solgt mere end 180.000 eksemplarer. Gruppen ledes af pianisten Jakob Gunnertoft, som også har produceret og arrangeret CD-udgivelserne.

Gunnertoft Gospel Singers kan bookes som selvstændig gruppe eller med gæstesolist(er).
Kontakt tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk for info og booking af Gunnertoft Gospel Singers.

– – –
”Gunnertoft Gospel Singers leverede varen: Udtryksfuld gospelsang, som nåede langt ud over scenekanten. Koret bestod af ti dygtige solister, som formåede at smelte sammen i en smuk, egal klang. Det er en udsøgt fornøjelse at lytte til gospel med en sådan præcision og dynamik. Her er tale om et kor af høj, international standard. Og sikken opbakning koret får af dets brillant spillende pianist og leder, Jakob Gunnertoft!”
Organist Jørgen Harritsø – Hans Egedes kirke, Aalborg

“Gunnertoft Gospel Singers leverede i går aftes (søndag d. 20.okt 2013) en helt formidabel flot koncert i Silkeborg Kirke.
Med blot 10 sangere, men hvilke 10 sangere, og klaver indtog dette professionelle kor hele kirkerummet. Det blev en meget flot, varieret, nuanceret og medrivende koncert. Styrken lå bl.a. i de flotte korarrangementer, som blev udført med indlevelse og om noget kom musikken med et forslidt udtryk ‘ud over scenekanten’. Personlig nød jeg, at der som eneste akkompagnement var piano, dermed fik sangerne i langt højere grad plads til de fine nuancer, der særligt kom til udtryk i de langsomme numre.
En skam at Gunnertoft Gospel Singers ikke er et mere kendt navn, da jeg ikke har hørt bedre gospel kor i Danmark, og jeg vil tillade mig at sammenligne dem i format med Oslo Gospel Choir. Der er potentiale i det kor, og jeg håber, at flere vil åbne kirkerum og ører for dem i fremtiden.
Man går løftet fra en sådan koncert!”

Steffen Juul Hansen – Musikarrangør for Riverboat Jazz Festival & Frokostjazzen Silkeborg

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gunnertoft & Co

Website af Mediamax