Copenhagen Gospel Choir - booking eller forespørgsel

Copenhagen Gospel Choir

Txt © Gospelmusik.dk

Om Copenhagen Gospel Choir

Copenhagen Gospel Choir består af ca. 100 sangere med vidt forskellig baggrund lige fra professionelle til amatører, der brænder for gospelmusikken.

Gospelkoret har været på turné i USA to gange. Første gang var i august 2000, hvor der var et publikum på 35.000 mennesker ved Assemblies Of God’s verdenskongres i Indianapolis. Senest var i maj 2004, hvor Copenhagen Gospel Choir var på en 11 dages koncertturné rundt i Florida.

Ud over USA har Copenhagen Gospel Choir flere gange været i udlandet bl.a. Belgien, England, Sverige, Tyskland og Ukraine. Her hjemme har Copenhagen Gospel Choir bl.a. optrådt på Plænen i Tivoli i København. I december 1999 udgav gospelkoret cd’en “We Are Blessed”, som foreløbig er solgt i 1.500 eksemplarer.

Copenhagen Gospel Choir har haft flere gospelkoncerter og støttearrangementer til fordel for humanitære organisationer samt tv-optrædender på flere danske kanaler her iblandt TV2 og TV3. Desuden har Copenhagen Gospel Choir medvirket i gospelfilmen Oh Happy Day instrueret af Hella Joof.

Booking af Copenhagen Gospel Choir på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk. Det er muligt at booke Copenhagen Gospel Choir i flere forskellige koncepter inden for gospelgenren. Herunder er listet nogle af disse koncepter:

Gospel Explosion (Large)

Dette er Copenhagen Gospel Choir´s helt store arrangement. Rammerne er et spillested med minimum plads til 80-100 sangere og publikumspladser på 400 og opefter. Det er en stor opgave at sætte et arrangement af denne kaliber i søen. F.eks. skal der lyd, lys, spillested, billetsalg, pr. m.m. Copenhagen Gospel Choir har mere end 15 års erfaring med at lave arrangementer af denne størrelse, men du er som arrangør selvfølgelig også velkommen til selv at stå for det praktiske.

Gospel Explosion (Medium)

Mange spillesteder har god plads til et kor på 40-50 sangere samt en publikum-størrelse på 200-400. Ligesom med (Large) arrangementer kan du som arrangør vælge at lade Copenhagen Gospel Choir stå for det hele eller selv klare det.

Gospel Explosion (Small)

Dette arrangement tilbydes typisk til mindre spillesteder som f.eks. caféer. Koret kommer med mellem 4 og 16 sangere – alt efter ønske og behov.

Gospel Explosion (Party)

Dette koncept er primært tiltænkt private, der ønsker noget helt specielt til deres bryllup, polterabend, havefest, runde fødselsdag eller lignende. Vi sætter et arrangement sammen, der passer til lejligheden. Der tages udgangspunkt i ovenstående (Small) koncept, men i princippet kan den der ønsker arrangementet selvfølgelig selv vælge.

Gospel Explosion (Company)

Dette koncept er primært tiltænkt firmaer, der ønsker noget helt specielt til deres firmafest, reception eller lignende. Company konceptet kan som udgangspunkt være en af ovenstående koncepter eller en kombination.

Gospel Explosion (Festival)

Korets (Festival) koncept matcher bedst ovenstående (Large) eller (Medium) koncepter – altså et relativt stort arrangement, hvor koret består af mange sangere. Festivalen er typisk en hel weekend, hvor arrangøren som en del af arrangementet åbner for tilmeldinger til festivallen. Dem, der tilmelder sig, er så med til at indstudere sange en hel weekend og selvfølgelig også med til at synge på den store festivalkoncert ved afslutningen af festivallen.

Gospel Explosion (Workshop)

Gospelkorets (Workshop) koncept er typisk en hel dag, hvor du får 1-3 dygtige instruktører, der giver deltagerne/publikum en introduktion til gospel-genren, og som derefter indstuderer mellem 4-8 gospelsange, som kan præsenteres for et evt. publikum.

Kontakt Gospelmusik.dk om muligheder for booking af gospelkoret Copenhagen Gospel Choir til ovenstående eller andre lignende koncepter på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk

Gospelkor »

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax