Gospel Operators - booking eller forespørgsel

Ny og traditionel gospelmusik i moderne arrangementer

Gospel Operators

Txt © Gospelmusik.dk

Gospel Operators

Gospel Operators er et 7-mands orkester, der fylder både små og store rum med glæde og energi. Repertoiret er et udvalg af både ny og traditionel gospelmusik i moderne arrangementer.

Sangerne og musikerne i Gospel Operators har alle et professionelt forhold til musik, og gruppen leverer en blanding af ballader og tempofyldte spirituals som “Swing Low, Sweet Chariot”,  “He´s Got The Whole World”, “Nobody Knows” og “Get Together”. Koncerten er en smuk og medrivende oplevelse for publikum, hvor der også er mulighed for at synge med på bl.a. “Oh, Happy Day”.

Gospel Operators har efter mere end 10 års samarbejde opnået en høj standard, og gruppens solister har i øvrigt optrådt i sammenhænge som Martin Loft, The Right Stuff, Melodi Grand Prix, Booze Brothers og Cyndee Peters.

Niels Ole Sørensen – organist i Vesterkær Kirke – leder orkestret med stor rutine og entusiasme og står for akkompagnementet på orgel og keyboard. Ida Lohmann, Lise Alstrup og John Olsen er de ledende vokaler, mens Lasse Lauridsen, mens Lasse Lauridsen på saxofon, Kim Bang på bas og Rune Thorhauge på trommer udgør den rytmiske sektion. Gospel Operators har flere gange optrådt med James Sampson som gæstesolist.

Kontakt tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk for info og booking af Gospel Operators.

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gunnertoft & Co

Website af Mediamax