Book Helle Hansens Gospelkvartet hos gospelmusik.dk

Helle Hansens Gospelkvartet - booking eller forespørgsel

Gospel Helle Hansens Gospelkvartet - Gospelmusik.dk - tlf. 26390926

Helle Hansens Gospel-kvartet

Txt © Gospelmusik.dk

Helle Hansens Gospelkvartet

Helle Hansens Gospelkvartet startede ved et tilfælde for 15 år siden i forbindelse med en gospelkoncert på Fyn. Foretagendet blev imidlertid hurtigt en sådan succes, at man måtte blive ved.

Gruppen, der udover Helle Hansen selv består af Ulrik Spang-Hanssen på Hammondorgel, Jesper Carlsen på bas og Martin Klausen på trommer, har i de forløbende år givet utallige koncerter rundt om i det ganske land. Repertoiret blander ligeligt gamle kendinge som eksempelvis Amazing Grace med et nyere gospelrepertoire.

De senere år har gruppen ved særlige lejligheder udvidet sig med tre professionelle korsangere, hvilket yderligere accentuerer den hårdtswingende, “amerikanske” lyd.

Frontfiguren Helle Hansen var i en årrække docent på Det Jyske Musikkonservatorium og senere på Rytmekons, men har nu valgt at koncentrere sig om freelance-virksomheden. Hun er en vidtspændende sangerinde, klassisk uddannet på blokfløjte, men med adskillige jazz-cd’er bag sig, som dækker hele området fra duo-formatet til big-band.

Helle Hansens Gospelkvartet berører i løbet af deres program flere af gospel’ens stilarter spændende fra det helt stilfærdige akustiske for en enkelt stemme og kirkens orgel og til det hæsblæsende med rytmegruppe, korister, Hammondorgel o.m.m. Gruppen stiller gerne op som kvartet, men skal det være en ekstra festlig gospelkoncert, kan der medbringes 3 professionelle korister.

Kontakt tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk for info og booking af Helle Hansen og hendes gospelkvartet.

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax