Unity - booking eller forespørgsel

Gospelkoncert med optimal underholdning

Unity

Txt © Gospelmusik.dk

Gospelkoret Unity

Gospelkoret Unity blev i 1991 dannet af radiomanden Georg Julin. De sidste 10 år har gospelkoret haft operasanger og musiklærer Stig Rasmussen som inspirerende dirigent og kapelmester.

Unity gospelkor består af 15-17 sangere med musikere og har et bredt repertoire, der spænder vidt ud over gospelgenren. Ved en gospelkoncert med Unity Gospelkor vil man derfor kunne forvente at høre gode, kendte gospelnumre, men også smukke ballader, swingende evergreens og opløftende “syng-med”-gospelsange – i det hele taget en gospelkoncert med optimal underholdningsværdi – med den største livsglæde, man kan forestille sig.

Unity gospelkor har i tidens løb optrådt i Cirkusbygningen, på Charlottenlund Fort, i Legoland, på Dyrehavsbakken, i Falconercentret, i Forum, på Plænen i Tivoli flere gange med egne koncerter, men også sammen med Cliff Richard.

I foråret 2005 sang gospelkoret med Stig Rossen ved 3 koncerter. Koret har udgivet 3 CD’er – og ved medvirken adskillige gange på TV har koret slået sit navn fast som et kendt og respekteret gospelkor i høj klasse.

Kontakt tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk for info og booking af gospelkoret Unity.

Gospelkor »

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gunnertoft & Co

Website af Mediamax