Jaleesa - booking eller forespørgsel

Jaleesa

Txt © Gospelmusik.dk

Jaleesa synger soul, gospel og blues

Jaleesas mor er fra Danmark og hendes far amerikaner med jamaicanske, maya- og cherokeeindianske rødder. Soul, gospel og blues musik har været en naturlig del af Jaleesas opvækst, og der blev sunget mere end læst – også når det var tid til at sove.

Jaleesas skolegang startede som 5-årig på Christianshavns skole. I 3. klasse blev hun optaget på Sankt Annæ Gymnasium, hvor den klassiske sang var samlingspunktet for eleverne.

I vinteren 2004 lige inden Jaleesas 11 års fødselsdag, besluttede hun sig for at tilmelde sig TV2’s “Scenen er din” og kom med. Jaleesas mål var ikke berømmelse eller genkendelse, men førstepræmien på 100.000 kr. Hun havde en drøm, og for at drømmen kunne blive til virkelighed, skulle der penge til.

Jaleesas savnede sin far, som de sidste 9 år har boet i USA. Hun ville gøre alt for at se ham og resten af hendes amerikanske familie, og det kunne hun, hvis hun vandt. Så med drømmen om at se sin amerikanske familie og hendes kærlighed til soul musikken indtog Jaleesa scenen i TV2 og sejrede med bl.a. Etta Cameron som dommer – i øvrigt foran sin far som havde fundet vej til Danmark for at støtte sin datter i finalen.

Efter en fortjent sommerferie og lidt tænketid, blev Jaleesa og hendes familie enige om, at hun skulle forsøge sig med sin egen musik. Ikke nødvendigvis musik skrevet af Jaleesa, men musik som ingen andre havde sunget før. Det var dog i samme omgang nødvendigt at sige farvel til Sankt Annæ Gymnasium, da den klassiske træning ikke forener sig med rytmisk sang. Et svært valg, men ikke et valg som ville have været gjort anderledes, hvis man spørger Jaleesa i dag.

På sit seneste debutalbum har Jaleesa arbejdet sammen med bl.a. Madness 4 Real, The Click, Jesper Sveidahl og David Blix, Alex, Burhan G. og Andy Roda og Elisabeth Berg.

Jaleesa & børnegospelkor

Med sit enestående talent for gospel og blues har Jaleesas optræden som solist i gospelsammenhænge været oplagt. Jaleesa optræder bl.a. med et børnegospelkor. Det er også muligt at booke Jaleesa som solist eller med andre gospelkor og konstellationer.

Kontakt tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk for info og booking af Jaleesa.

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax