Børnegospelkor - booking eller forespørgsel

Danmarks bedste børnegospelkor

Børne-gospelkor

Txt © Gospelmusik.dk

Book et dygtigt børnegospelkor!

Vores børnegospelkor optræder med gospel til arrangementer i hele landet og består af børn i alderen 10–17 år. Grupperne er velsyngende og energi-smittende kor, der leverer energisk gospel for alle aldre.

Et børnegospelkor egner sig godt til arrangementer som byfester og lignende, hvor der ønskes et indslag for hele familien. I den forbindelse kan det også være en god idé at kombinere børnekoret med en kendte gæstesolist.

Repertoiret består af nye, moderne og energifyldte gospel sange fra bl.a. Kirk Franklin og Mary Mary, men selvfølgelig også nogle af de gode gamle klassikere som for eksempel Oh Happy Day og Amazing Grace.

Børnegospelkorene ledes af inspirerende dirigenter, der formår at fange publikum og få gospelmusikken til at rykke helt ned til de bagerste rækker.

Børnegospelkor kan bookes både med live-band bestående af top professionelle musikere eller med singback. En koncert eller optræden kan variere fra 45-60 min. alt efter arrangementets type og omfang.

Alle koncerter er individuelle, og der laves specielle aftaler i forhold til gruppernes optræden efter arrangørernes ønsker.

Kontakt Gospelmusik.dk på tlf. 26390926 eller info@gospelmusik.dk for mere info og booking af gospelkoncert med et dygtigt børnegospelkor.

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax