Gospelinstruktør - f.eks. Heidi Bisgaard (foto)

Lad os hjælpe med den bedste instruktør til dit event

Gospel-instruktør

Txt © Gospelmusik.dk

Booking af gospelinstruktør/ gospelkorleder/ gospeldirigent

Der er mange anledninger til at engagere en gospelinstruktør:

  1. Workshop
  2. Teambuilding
  3. Konfirmander
  4. Julefrokost
  5. Kordoktor
  6. Polterabend
  7. Fest
  8. Event m.m.

På Gospelmusik.dk præsenteres nogle af landets dygtigste og mest anerkendte gospelinstruktører. Kig dig omkring eller kontakt os for spørgsmål og booking af gospel. Vi formidler også kontakt til instruktører, korledere og instruktører, som ikke er præsenteret her på siden.

Ring 26390926 eller send en mail »info@gospelmusik.dk. Vi sidder klar til at hjælp alle hverdage fra kl. 9 – 16.

– – –
Vi var meget glade for instruktøren fra Gospelmusik.dk. Hun sang guddommeligt og formåede at komme helt ud over kanten af scenen og få aktiveret hele salen. Alle rokkede, klappede og sang. Det var en stor fornøjelse at opleve, og alle deltagerne (fortrinsvis udlændinge) var meget begejstrede.
Lissi Mørch Christiansen – Center For Ledelse

Formålet med gospelindslaget var at lave en anderledes dag for de interne medarbejdere fra kl. 15-17, hvor de eksterne medarbejdere – sælgerne – skulle snakke salg, kampagner m.m. For os i personaleafdelingen var det vigtigt, at det var noget specielt – en god oplevelse, som folk ville tale om bagefter, og som ville være værd at køre til Sjælland for i bus (vi kørte kl. 4.30 fra Berner i Nørresundby).

Set i lyset af hvor meget der blev sunget i bussen på vej hjem til Nørresundby, vil jeg mene, at dagen til fulde levede op til vores forventninger. Instruktøren var egentlig først kun booket til en 1 1/4 time, men da vi først kom i gang, var de ikke meget for at slippe hende. Derfor endte det med, at hun brugte 2 timer sammen med os, og Berners “Gospelkor” sluttede af med en koncert for sælgerne, da de vendte tilbage fra deres grupper.

Instruktøren startede med at fortælle om gospel generelt, hvorefter vi lavede opvarmningsøvelser for hele kroppen. Hele tiden krydrede hun det med en god gang humor, som selv vi “tørre” nordjyder ikke kunne stå for. Der blev grinet igennem, og alle hyggede sig. Efter opvarmningen sang vi forskellige sange og herunder også den sang, som vi senere sang for sælgerne for at afslutte dagen.

Der er ingen tvivl om, at ínstruktørens program/show passede lige til os, så det var godt ramt. Hun optrådte meget professionelt og imponerede alle med sin humor og stemme. Der er ingen tvivl om, at jeg vil kontakte Gospelmusik.dk igen, hvis vi skulle få et lignende arrangement.

Med hensyn til selve bookingen og de praktiske detaljer, har det også været en god oplevelse. På intet tidspunkt har jeg været i tvivl om noget, og Gospelmusik.dk har været hurtige til at svare på mine mails og vores forespørgsel.
Bibbi Jensen – HR Berner A/S

Ring og hør nærmere

26 3909 26

Eller send forespørgsel

Facebook Pagelike Widget

© Copyright Gospelmusik.dk

Website af Mediamax